Site icon Студреспубліка

Сумська Студреспубліка – ти нам потрібен!

Зареєструвати свою партію, здобути корону «Першої Леді», втілити у життя найзаповітніші мрії — на Сумщині готується найкрутіша регіональна студентська подія літа. Вже 15-17 червня 2018р. у дитячому таборі «Ровесник» пройде обласний етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018». Реєструйся скоріше!

«Як досягти прогресу та миру на Сумщині» — тема Сумської Студреспубліки, яка не залишить байдужими молодь регіону. Як стати частиною великих змін – деталі нижче. 

Цього року близько 600 студентів із Сум та області, збірні команди вишів, технікумів і коледжів, змагатимуться за першість між собою — фізичну й інтелектуальну. В рамках унікальної стратегічної Гри відкриває свої двері міні-«держава» Студреспубліка Сумщини, зі своїми законами, валютою та паспортами. Студенти та студентки розроблятимуть і представлятимуть там свій план розвитку Сумщини як такого регіону, де панує те, за чим ми всі так скучили — мир і прогрес.

Традиційно буде обрано Студентського мера та депутатів Студентського магістрату Сумщини. Дівчата боротимуться за корону «Першої Леді». Спортсмени позмагаються у першості з футболу, волейболу, в інших спортивних змаганнях, покажуть свою вправність на «Денній тусі». Особливу увагу організатори приділять популяризації здорового способу життя, боротьбі з алкогольною і наркотичною залежністю. Також республіканці та республіканки відірвуться під запальні ритми «Нічної туси», де виступатимуть легендарні DK,Dance, Леонід Вівсюк, dj Gektor, dj KEKS та ін.

Тож, Сумщина з нетерпінням чекає на найочікуванішу регіональну студентську подію літа. Щоб узяти в ній участь – не забудь пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

Детальна інформація — у регіонального координатора Сумської Студреспубліки-2018 Юрія Обода, 050 061 54 57.

Єєєєєєє! Будь із нами!