Site icon Студреспубліка

«Робо-фест» – втілюємо майбутнє!

Новий, прогресивний суб-фестиваль Студреспубліки «Робо-фест» — освоював модернізацію на практиці та залучав молодь України до передових технологій. Ми готові щоденно доводити, що модернізація, прогрес і майбутнє — це не просто те, що «доктор прописав», це — круто. Протягом 4-х днів учасники/ці демонстрували свої технологічні розробки та новинки і ділились секретами їх виготовлення з підручних засобів.

«Робо-фест» – огляд передових технологій, покликаний наблизити майбутнє до реальності та допомогти освоїти хай-тек і максимально поширити його серед молоді країни. Свою історію він бере зі столичного фестивалю передових технологій Future Fest – одного з найбільших публічних заходів у космічній галузі та до Дня космонавтики в Києві й Україні. Що показували та чим зацікавлювали на суб-фесті – читайте нижче.

Цьогорічний фінал ХХ ювілейної Студреспубліки, який проходив 24-27 серпня 2018р. на тему «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті», ознаменувався нарощуванням потужностей і появою цілої низки нових суб-фестів. Як найпрогресивніший рух країни ми маємо відповідати викликам поступу та бути на хвилі інновацій. У світі давно вже крокує 5-а технологічна революція і ми демонструємо, що майбутнє крокує з нами, а прогрес і мир — це невід’ємна складова модернізації України і світу.

Так, на «Робо-фесті» учасники/ці продемонстрували передові розробки з різних напрямків модернізації. Це і саморобні роботи з підручних матеріалів, і засоби додаткової реальності (VR-окуляри), і безпілотні літальні апарати. Кожен/а бажаючий/а міг/ла детально вивчити механізми роботи, схеми і принципи побудови, апробувати на собі. А також подискутувати з іншими учасниками/цями про перспективи втілення цих технологій на промисловому рівні й обдумати шляхи «нової індустріалізації» з використанням цих технологій.

Переможцем став тернополянин Руслан Купріюк зі своїм саморобним роботом.

 

 

 

 

 

Нарощуймо темпи, освоюймо технології та будуймо нову машину прогресу!

До речі, лого «Робо-фесту» теж не випадкове, має власну історію. Воно являє собою оброблений і оцифрований образ «модернізації» від переможця конкурсу «Модернізація очима молоді» на заході мейкерів ІІ Mini Maker Faire Kyiv.

Прогрес тече у тобі!

Аналітика гри-2018