Site icon Студреспубліка

Рівненська Студреспубліка  — найкраща молодь буде там

Печать11-13 липня 2016р. на території Олександрійського санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», що поблизу Рівного, відбудеться Рівненський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Тема гри: «Позитивні сценарії модернізації Рівного: роль громад і молоді». Долучайтесь!

Маленька студентська держава проіснує 3 дні, там на вас очікує оргдіяльнісна гра, мульти-фестивальна частина, різноманітні розважальні заходи та конкурси, а також окрема нічна програма. Але про все по-порядку. 

Студенти, громадські активісти й інша молодь під час Рівненської Студреспубліки зможуть спробувати себе в ОДГ, тема якої: «Позитивні сценарії модернізації Рівного: роль громад і молоді», далі поборотися за посаду Студентського мера та депутатів Студентського магістрату.


Також можна буде свої сили пробувати у цікавих й драйвових суб-фестивалях: «Республікаді»Флешмобі, «Мафії», Що? Де? Коли?, КВНі, повболівати за «Містера Студреспубліки» та «Першу Леді». А також порозважатися у грі «Кілери», водних битвах, поспівати в караоке та потусити на «Нічній тусі».

Для того, аби стати учасником головної події літа проходьте онлайн-реєстрацію та приєднуйтеся:


У разі виникнення запитань звертайтесь до лідера Рівненської Студреспубліки Олександра Кужеля, 097 611 87 00.