Site icon Студреспубліка

Рівненщина підхоплює хвилю Студреспубліки

2 серпня 2019р. у Рівному зустрічайте улюблений Рівненський обласний етап Міжнародної програми «Студентська республіка-2019»Студреспубліканці, готові до веселої та продуктивної зустрічі, на яку так давно чекали? Тоді о 17-й чекаємо вас у парку «Єврейка» в центрі, біля нового фонтану.

«Суб’єкт модернізації Рівненщини – відповідальність Покоління» — саме над цією темою будемо працювати та після напруженої інтелектуальної роботи оберемо Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату. А які ще цікавинки підготували для вас організатор(к)и – далі.

Поговоримо про все! На порядку денному будуть політичні дискусії на актуальну тему «Суб’єкт модернізації Рівненщини – відповідальність Покоління», вибори Студвлади, а також найкрутіші суб-фестивалі: «Студентська Мафія», «Настільні ігри», легка музикотерапія. Паралельно і протягом всього часу – дружня обстановка: пікнік, барбекю та душевні розмови.

Не забудьте пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

Чекаємо на Вас із друзями/подругами. Ми обговорюватимемо й нашу поїздку на фінал Студреспубліки-2019, який відбудеться 23-26 серпня в Лазурному (Херсонська обл.). Саме там, на морі, ви відчуєте справжні емоції діалогу, спільної роботи та відпочинку молодих і прогресивних людей. Крокуймо вперед!

Рівне — тобі немає рівних!

Детальна інформація – у регіональної координаторки Рівненської Студреспубліки-2019 Лусіне Арутюнян, 098 600 94 04