Site icon Студреспубліка

Спортивно-журналістська «Республікада» та «Робо-фест» — на фіналі Студреспубліки!

Чи можливо поєднати журналістику, спорт й інноваційний прорив? Так, дуже просто, але виключно на фіналі Студреспубліки-2021, який відбудеться 21–24 серпня 2021р. на самому березі Чорного моря, у Лазурному, на тему: «Інакша Україна для Нового світу». Беріть участь у «Республікаді» та «Робо-фесті». Реєструйтеся!

Обожнюєте фізкультуру та спорт? Круто знімаєте, пишете, говорите в кадрі? Прагнете долучитися до науково-технічної частини модернізації на практиці? Читайте анонс, дізнавайтеся деталі та долучайтеся*!

«Республікада»

Якщо вам набридли спотворення новин та інформаційна криза, несправедливість у спорті, тоді запрошуємо вас долучитися до ліги найкращих і чесних у справі слова та діла!

«Республікада» — всеукраїнський проєкт, метою якого є проведення спортивних змагань між командами вишів регіонів України та паралельно проведення тренінгів для молодих журналістів/ок, розвиток журналістської культури в умовах тотального засилля «замовної», беззмістовної та скандальної журналістики.

 

 

 

 

 

У журналістській частині «Республікади» ім. Володимира Карагяура ви можете стати кращим/ою в наступних номінаціях:

— коментатор(ка) матчів та ін. спортивних заходів;
— фотокореспондент(ка);
— інтерв’юер(ка);
— оператор(ка);
— ведучий/а теленовин;
— журналіст(ка);
— фоторепортер(ка);
— редактор(ка);
— кореспондент(ка);
— експерт(ка);
— сммник/ця.

Від вас вимагається, обрати напрям, який найбільше цікавить — і в даному напрямі віщати неспаплюжені, чесні новини й аналітику.

Друга невід’ємна частина «Республікади» — це спорт, станьте першим/ою з мініфутболу, пляжного волейболу та дартсу. Зберіть свою команду, зіграйте чесно й отримайте перемогу!

Деталі — у куратора/ки «Республікади»: журналістська частина — Тетяна Мороз, 099 622 46 52, спортивна частина — Вадим Долованюк, 099 244 54 91, kahon1989@ukr.net

«Робо-фест»

Якщо ви з технікою не на «ви», якщо слово «вінчестер» не означає для вас «зброю» і якщо з легкістю можете навчити бабусю включати свій комп — тоді ви наш(а) потенційний/а клієнт(ка). Тоді саме тебе, ми запрошуємо приєднатися до «Робо-феста» та позмагатися за титул «Робокопа XXIII».

 

 

 

 

 

 

Робот — це вже не нове незрозуміле слово, яке не уявляється в вигляді якоїсь «здоровенної махіни», а досить узвичаєний побутовий атрибут. Робот-пилосос, сматр-годинник, станції-помічники, дрони — це все пристрої, що значно полегшують наше життя, існування без яких ми уявити можемо… але з певним дискомфортом.

Проте це все, це розробки минулого, які можна втілити зараз. А ми вас запрошуємо створити дещо особливе, дещо нове невідоме усьому світу, щось Інакше. Долучайтеся до республіканських робо-новаторів/ок!

Поспішайте розповісти своїм друзям/подругам про участь у найпрогресивніших подіях! Ще встигаєте пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію — або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою спеціального Telegram-боту

Деталі — у в.о. куратора суб-фестивалю «Робо-фест» Олега Слизька, 097 929 81 33, olehslyzko@ukr.net 

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Як проходила «Республікада» на фіналі Студреспубліки-2020 
Як проходив «Робо-фест» на фіналі Студреспубліки-2019