Site icon Студреспубліка

«Добрі люде», «Квест-фестиваль»!

У рамка фіналу XXIII Студреспубліки на тему «Інакша Україна — для Нового світу», що відбудеться 21–24 серпня 2021р. на самому березі Чорного моря, у Лазурному, на вас очікують справжні баталії інтелекту та спритності під час «Квест-фесту», а також максимальні прояви доброти та взаємопідтримки в рамках суб-фестивалю «Добрі люде». Поспішайте реєструватися!

У захваті від складних головоломок і завдань на кмітливість, не боїтеся випробування на витривалість? А ще Ваше серце зігрівають добрі справи, які Ви вчиняєте? Тоді обов’язково беріть участь у «Квест-фестивалі» та суб-фесті «Добрі люде». Та й не самі, а з подругами та друзями! Деталі — в анонсі.

«Квест-фестиваль»

«Квест-фестиваль» — спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами. Під час квесту, зокрема, розв’язують логічні, творчі й усілякі інші завдання, здійснюють пошук на місцевості.

 

 

 

 

 

 

Квест проходитиме 2 дні та складатиметься з декількох блоків завдань, які об’єднані єдиною темою фіналу Студреспубліки-2021*: «Інакша Україна — для Нового світу».

Умови участі в «Квест-фесті»:

«Добрі люде»

Добро — це не тільки слова, добро — це насамперед вчинки. І в сучасному невпинному, часто-густо хаотичному ритмі життя воно не завжди помічається. Будуючи Інакшу Україну, нам дуже знадобляться важливі, ціннісні людські якості. На фіналі Студреспубліки-2021 буде пречудова можливість вчергове їх продемонструвати. Суб-фестиваль «Добрі люде» покликаний навчити нас бути людянішими — цінувати одне в одному такі чесноти як, зокрема, чесність, щирість, любов до ближнього, самопожертва, солідарність, безкорисливість, милосердя, порядність, великодушність, доброзичливість.

Взяти участь у суб-фестивалі «Добрі люде» може окрема людина одноосібно, а може група людей і навіть ціла регіональна делегація. Це можна зробити, до речі, не лише під час фіналу Студреспубліки, але і до (це може бути власний проєкт чи ініціатива, участь в якійсь соціальній акції, у т.ч. у республіканському соціальному проєкті «Кошик (Корзинка)», чи просто допомога людям, які її потребують). Не забуваймо реєструватися онлайн!

Якщо Ви хочете провести День незалежності України не в недоречному наразі пафосі, а з користю, поринути в світ розвитку, пригод та інтелектуального дозвілля, «прокачати» свої вміння працювати в команді, проявляти якості відповідального лідерства та показати, що молодь України готова вирішувати найкладніші завдання, які стоять перед країною та світом — чекаємо на Вас!

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Деталі — у куратора «Квест-фестивалю» та «Добрі люде» Владислава Павлюка, 066 352 89 10, pavliuk.vladyslav.med@bsmu.edu.ua

Як проходив суб-фестиваль «Квест-фестиваль» на фіналі Студреспубліки-2020
Як проходив суб-фестиваль «Добрі люде» на фіналі Студреспубліки-2020