Site icon Студреспубліка

На Джарилгач — у пошуках енергії модернізації

Славетний «Квест-фест» з’явився одним із перших у лінійці суб-фестів Студреспубліки. Загалом, республіканці свого часу дуже багато зробили для старту і розвою цієї двіжухи в Україні. А як відбувся «Квест-фест» під час фіналу ХХІ Студреспубліки?

Подробиці про «Квест-фест» під час Події Покоління на Чорному морі у Лазурному (23–26 серпня 2019р., тема — «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління») — у статті.

У республіканському квесті інтелектуальні етапи завжди дозволяють розвинути ерудицію та виявити спритність, ігрові завдання викликають масу позитивних емоцій і радісних спогадів, сприяють розвитку комунікативних якостей між учасниками/цями Студреспубліки.

Усі завдання квесту були з наростаючим темпом швидкості прийняття рішень і пересування. Спочатку потрібно було усім віднайти підказки на пляжі і зробити фігури з піску. На другій локації куратор спортивної частини «Республікади» Вадим Долованюк був спеціально підготовленим агентом. Третя локація — аптека, потрібно скласти символічну аптечку: всім квест-командам віднайти її складові й віднести в одне місце. Далі всі шукали відомих медійників і медійниць, які завітали на фінальну Студреспубліку. Вони видавали «рецепти» їжі й потрібно було знайти інгредієнти, такі як кавуни, лікувальні грязі, кукурудзу й пісок. Далі ігротехнік Роман Широких інспектував команди на філологічну тематику, а кураторка Фестивалю аматорського відео Руслана Дзюба біля головної сцени збирала свіженькі відеоролики на тему «Відповідальність Покоління» і передавала естафету далі.

Фінальне ж завдання видавав куратор мульти-фестивальної частини Олег Слизько, за яким командам потрібно було виконати надсерйозну річ — у брід дістатися острова Джарилгач і знайти там… режисерську команду Студреспубліки! Отак-от!

У підсумку, перемогла квест-команда з Полтавщини (капітан — Владислав Призов). Вони першими виконали всі завдання.

Аналітика гри-2019