Site icon Студреспубліка

Фото допомагає конструювати майбутнє

Для прогресу та справедливості необхідні надзусилля! Солідарність українців! Як донести зміст й енергетику змін до мільйонів людей? Фото-конкурс «Спалах емоцій» був створений, щоби надихати та заохочувати до модернізації. І, звісно, фінал Студреспубліки-2020 подарував нам яскраві фотомиттєвості!

22-25 серпня 2020р. на самому березі Чорного моря, у Скадовську, відбувся фінал XXII Студреспубліки на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості», на якому проходив* Фото-конкурс «Спалах емоцій». Хто і з яким доробком став/ла кращим/ою майстром/инею фотокамери та людських емоцій — у замітці.


Люди довгої доброї волі з’їхалися з усієї України, щоби в умовах унікального формату квазідержави, своєрідного реактору майбутнього, у надзвичайно насиченому режимі спільно шукати відповіді на найскладніші проблеми.

Учасники/ці суб-фесту намагалися відобразити надзусилля через фото. Кожен конкурсний знімок став справжнім документом мульти-фесту як Події Покоління — це поєднання змісту і спалаху різних емоцій: щастя, посмішок, здивування, захоплення, хвилювання, радості, напруження… а інколи й безкрайого неба та пристрасного хвилювання моря.

Найбільш активними були республіканці з Полтавщини, Буковини та Києва. А переможне фото, за рішенням журі в складі головного фотографа фіналу Студреспубліки Макса Тарківського, фотографині фіналу Студреспубліки Діани Черненко, куратора цього суб-фесту Віталія Гафюка, зробила киянка Дарина Гончарук.

Діліться своїми думками й позицією через фотографію, круті світлини — це важливий спосіб творчої роботи з реальністю і Майбутнім! Долучайтеся до нашої спільної боротьби за прогрес і справедливість!

До зустрічі на Фото-конкурсі «Спалах емоцій» у 2021-му. Буде ще гарячіше й концептуальніше!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2020