Site icon Студреспубліка

Краса особистості врятує світ і Україну!

Коли прагнеш до дійсно прекрасного — це завжди обмеження і зусилля. А гармонія мислення, творчості та соціальності потребує справжніх надзусиль. Прогрес — це прекрасно, а справедливість — то необхідність. Уперед! Можливо саме ти майбутня переможниця конкурсу краси особистості «Перша Леді Студреспубліки» чи переможець «Містера Студреспубліки» під час фіналу Студреспубліки-2020 [+ відео].

22–25 серпня 2020р. на самому березі Чорного моря, у Скадовську, відбудеться фінал XXII Студреспубліки. Запрошуємо! «Надзусилля для прогресу та справедливості» — це тема Студреспубліки-2020 і, зокрема, всіх-всіх активностей, суб-фестів у її рамках. Читайте, як взяти участь у «Першій Леді» та «Містері» — далі.

«Перша Леді»

Дівчата, які поєднують красу, розум, різноманітні таланти й соціально активну позицію — це все про учасниць загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді Студреспубліки», який відбудеться під час фіналу Студреспубліки-2020.

«Перша Леді» — єдиний в Україні загальнонаціональний конкурс краси особистості. Для того, щоб взяти участь, треба бути розумною, соціально відповідальною, брати активну участь у громадсько-політичному житті, відповідати стандартним вимогам для учасниць конкурусу краси тощо.

Якщо ти креативна, амбітна і талановита, кинь собі виклик і візьми участь в конкурсі краси особистості «Перша Леді Студреспубліки»! Буде і цікаво, і корисно!

Обов’язкова онлайн-реєстрація — на сайті Студреспубліки:

«Містер Студреспубліки»

Модернізація України потребує нових Героїв, нових Ідеалів, нових прикладів для наслідування! Ми маємо повну впевненість, що саме тут слід таких шукати — на фіналі XXII Студреспубліки. І, звісно, серед насиченої мисленнєвої та творчої праці достойне місце займає суб-фестиваль «Містер Студреспубліки»

Вже зовсім незабаром на фіналі XXII Студреспубліки буде визначення його — втілення мужності, кмітливості та шарму, визначення «Містера Студреспубліки». Конкурсанти будуть змагатись в інтелектуальному конкурсі, представляти свої таланти і вражатимуть своєю харизмою на запальному дефіле.

Справжні хлопці, впевнені у свої можливостях чоловіки України, запрошуємо вас продемонструвати власним прикладом, на всю країну, яким саме має бути представник нової генерації молоді!

Обов’язкова онлайн-реєстрація — на сайті Студреспубліки.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Про всі деталі розкаже менеджерка конкурсу краси особистості «Перша Леді Студреспубліки», кураторка суб-фестивалю «Містер Студреспубліки» Крістіна Теплова, 099 663 86 76.


Як відбувався півфінал конкурсу краси особистості «Перша Леді України-2019» 
Як проходив «Містер Студреспубліки» на фіналі Студреспубліки-2019