Site icon Студреспубліка

«Обіймахи» і не тільки на «Денній тусі»

Найвеселіший і найбезтурботніший суб-фестиваль «Денна туса» пройшов у рамках фіналу XVII Студреспубліки, що мав тему «Програма модернізації України». Хто добре працює, той гарно відпочиває, вкотре підтвердили республіканці.

«Денна туса»: весело, активно, свіжо та цікаво. Як завжди республіканці хотіли трошки розважитися на березі моря і їм це вдалося. Кураторка провела конкурси, які були до снаги учасникам і вони знов і знову просили повторити… Як же все було та хто був найактивніший — читайте далі.

Найтепліші вітання всім студреспубліканцям! Ще нещодавно ми провели з вами декілька чудових дніі разом! Сказати, що це було шикарно — нічого не сказати. Лише найталановитіші могли поєднати вирішення важливих питань нашої країни та бажання якісно та зі смаком проводити вільний час. Була дуже рада бути з вами поруч весь час і особливо на «Денній тусі».

На ІІ день мульти-фестивалю ми зібралися з вами пограти в «Твістер» на пляжі, представники різних міст показали свою витримку, гнучкість і підтримку один-одному. Кожен учасник отримав багато позитивних емоцій, після чого ми пішли охолонути в морі.

 

 

 

 

 

 

 

На ІІІ день ми зібралися на пляжі ще до обіду для того, щоб пограти в рухливу гру «Обіймахи». Одночасно на пляжі зібралося біля 80 активних студреспубліканців, прагнучих классно провести час. Найактивнішу участь узяли хлопці та дівчата з групи «Винница_Красавица», і саме вони стали переможцями суб-фестивалю «Денна туса» та були нагороджені корисними призами на шоу ввечері.

 

 

 

 

 

 

 

Особливе величезне «Дякую» за допомогу в організації суб-фесту хочу висловити представникам Рівненщини, Запоріжжя, Сумщини, Закарпаттю й ін. Ви — чудові!

Аналітика гри-2015