Site icon Студреспубліка

Незабаром черкаська молодь визначить кращих із кращих!

11102858_906204446092027_4856644178093874775_nЗ 10 по 12 серпня 2015р. у Черкасах відбудеться ключова подія літа — Черкаська регіональна Студреспубліка-2015. «Створіть «Програму модернізації Черкащини!», — закликають організатори та запрошують долучитися до Студреспубліки. На вас чекають море драйву, емоцій, справжня дружба, веселі компанії, новий досвід і знання!

Відродження Черкаської Студреспубліки відбудеться вже через кілька днів. Що саме заплановано в програмі, чим вражатимуть організатори і як стати учасником — читайте нижче.

Настав час проведення Черкаської Студреспубліки, яка була славна своїми традиціями, багато хто знає відомого лідера Черкаської Студреспубліки та НДЛМ Сергія П’ятікова. Найкращі з нових молодих лідерів отримують нову путівку в життя — можуть стати Студентським мером і депутатами Студентського магістрату.

Організатори регіонального етапу мульти-фестивалю «Студентська республіка-2015» повідомляють, що це подія, де ви зможете побудувати своє власне студентське місто, спробувати себе у ролі власника фірми чи компанії, позмагатися у політичній грі, а може навіть станете Студентським мером чи депутатом Студентського магістрату.

Програма 3-х днів складається з різноманітних суб-фестивалів:

— тренінги, семінари;
Інтелектуальні ігри, «Що?Де?Коли?»,
— тематичні вечірки та… церемонії одруження.

А також: «Квест-фест», «Мафія», «Нічна туса» з DJ-ми кращого нічого клубу Мanhattan, «Денна туса» та безліч цікавих і креативних активностей.

Студреспубліка – це море драйву, емоцій, справжня дружба, веселі компанії, новий досвід і знання! Тож, не пропусти Черкаську регіональну «Студентську республіку-2015». Створи свою країну мрій! 

Місце проведення — козацький дитячий табір відпочинку «Дахнівська січ».

Обов’язкова онлайн-реєстрація на сайті Студреспубліки.

Деталі у співкоординатора Олександра Гергеля, 093 255 98 71, fire.ck@mail.ru.