Site icon Студреспубліка

Найвизначніший студентський мульти-фестиваль області — XV Чернігівська Студреспубліка!

ПечатьЗ 30 червня до 2 липня 2016р. у Чернігові, на березі мальовничої річки Десни, відбудеться грандіозна подія літа: Чернігівська регіональна Студреспубліка-2016! Тема: «Позитивні сценарії модернізації Чернігівщини: роль громад і молоді».

Ми щиро переконані, що молодь і є тією рушійною силою, що може піднести нашу країну. А в нашому регіоні, напевно, є сотні молодих та амбіціозних людей, які бажають змінити наш регіон на краще. Тому, як і де можна написати позитивну програму модернізації області, дізнаєтеся просто зараз.

Отже, запрошуємо всіх активних і небайдужих до участі у XV Чернігівській регіональній Студреспубліці. У вас є нагода стати Студентським мером або депутатом Студентського магістрату нашого регіону, а у майбутньому представляти Чернігівщину на всеукраїнському етапі та поборотись за звання Студентського президента України-2016/2017.

Також, саме для вас організовані різноманітні суб-фестивалі та захоплююча дозвіллєва частина. Цього року, ви можете взяти участь у «Квест-фестивалі», «Мафії», Кубок КВН, Фото-конкурсі, «Фестивалі аматорського відео» та багатьох інших розвагах і подіях.

Для участі у проекті потрібно пройти обов’язкову онлайн реєстрацію  самому та запросити до участі своїх друзів:

Увага: взяти участь Чернігівській Студреспубліці та поборотися за звання депутата Студентського магістрату та Студентського мера можна лише за умови наявності паспорту Студреспубліки, отримання якого можливе лише після проходження онлай-реєстрації!

Для вашого комфорту буде організовано наметове містечко на лівому березі р. Десна (веслувальна база ЧОО ФСТ «Україна»), де ви зможете провести час із друзями та познайомитись із молоддю всієї області!

З нетерпінням чекаємо на зустріч саме з вами!

За додатковою інформацією звертатися за номерами: 098 98 58 068, 093 97 46 780, 095 37 10 880 – Олександра Храмова.