Site icon Студреспубліка

Тут грають усі з усіма

Один з найдушевніших суб-фестів фіналу ХХІІ СтудреспублікиНастільні ігри. У шахи, «Аліас», шашки й інші «настолки» змагалися республіканці з різних регіонів. Деякі ігри видумували навіть по ходу! Бо там, де починається завтрашній день і збуваються заповітні мрії — усе можливо!

На самому збережжі Чорного моря, у Скадовську, відгомонів фінал Студреспубліки-2020* на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості». Як, паралельно з неймовірною кількістю різноманітних подій, пройшли Настільні ігри?

А було все так. Із 22 по 25 серпня 2020р. у наметовому містечку, на пляжі, в їдальні, подекуди просто неба відбувалися змагання. Тут грали усі з усіма. Нон-стоп! Команди збиралися по 2, 3, 5, 10 людей — і починалися баталії.


Відомо ж, що Настільні ігри прокачують корисні навички, формують багатогранних особистостей, розвивають аналітичне мислення. Цього року грали в шахи, «Аліас», шашки й інші «настолки», дехто навіть примудрився вигадати власні ігри.

А переможця вирішили визначати лише в шахах. Вітаємо досвідченого республіканця з Кіровоградщини Михайла Лобова!

Хочете взяти участь або стати куратором/кою цього або іншого суб-фестивалю? Звертайтеся до хедофісу Студреспубліки і не пропустіть момент реєстрації на ХХІІІ Студреспубліку, яка відбудеться наступного літа за будь-яких умов. До зустрічі!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2020