Site icon Студреспубліка

На Чернігівському КСУ переміг Ніжин

2016_11_27_fullhd_12724 листопада 2016р. у Міському палаці культури відбувся Чернігівський регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України-2016». Перемогу в комплексній характеристиці виборола талановита студентка з Ніжина Аліна Лещенко.

Конкурс подарував багато приємних емоцій, цікавих соцпроектів і суперових учасників. Хто ж і в яких номінаціях став кращим – у матеріалі.  

За звання «Кращого студента (комплексна характеристика)» змагалися: Марія Бадай – Чернігівський національний технологічний університет (ЧНТУ), Дмитро Точоний – Чернігівський національний педагогічний університет ім. Т.Г.Шевченка (ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка), Аліна Лещенко – Ніжинський державний університет ім. М.Гоголя  (НДУ ім. М.Гоголя).

 

 

 

 

 

 

 

У ході конкурсної  програми було нагороджено переможців різних номінацій. У чотирьох із п’яти перемогу здобули студенти Чернігівського національного технологічного університету, а саме: «Краща студентка-спортсменка» – Дар’я Рожнятовська, «Кращий студент-науковець» – Богдан Цеков, «Краща студентка-медійниця» – Марія Стронська, «Краща студентка-аналітик» – Альона Жабинська. А в номінації «Краща студентка-громадська діячка» перемогу отримала Олександра Порада, студентка Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя.

 

 

 

 

 

 

 

Для комплексної характеристики конкурсна програма складалася з 4-х частин: відеопрезентація учасника у своєму виші, конкурс талантів, «Мій feed back – кращий!»  ­–  запитання учасникам від журі та конкурсу групи підтримки.

Конкурс перевершив усі очікування, учасники достойно представили свої виші. Атмосфера в залі до останнього моменту була дуже хвилююча. Першою виступала Марія Бадай із ЧНТУ, у неї був запальний танок із хлопцями в касках. Претендентка з НДУ ім. М.Гоголя Аліна Лещенко вразила всіх своєю граціозністю та гнучкістю в сольному танці.  Дмитро Точоний із ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка представив глядачам і журі майже театральну виставу в гумористичному жанрі. Наймасовішою та найпалкішою підтримкою вразив Чернігівський національний технологічний університет.

 

 

 

 

 

Для обрання переможця в номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» було сформоване кваліфіковане журі:

Переможцем у ключовій номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» стала студентка 2-го курсу Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя ­Аліна Лещенко, яка вразила журі харизмою, впевненістю та танцями. Вона і представлятиме Чернігівську область на всеукраїнському, фінальному етапі.

У ході програми конкурсу глядачі спостерігали не тільки за палкою битвою, а ще й отримували насолоду від пісочної анімації Маргарити Таішевої, авторської пісні учасника «Х-фактора» та «Голосу країни» Ігоря Хоніна, зворушливої гри на скрипці Світлани Бондибаєвої, захоплюючої гри на роялі Валентина Гута. Напружену атмосферу суперництва розвіяла своїм виступом КВН-команда «Опасные гуси».

 

 

 

 

 

Всі конкурсанти та переможці отримали подарунки за свою плідну роботу від партнерів: кінотеатру MULTIPLEX, магазину AppGrade, розважального центру Game Buster, туристичного клубу «Бідняжка», мережі ресторанів Mamamia, ТМ «Бон-Буассон», нічного клубу «Градецький», а також букети квітів від Дмитра Любенка.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
За підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради, департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, депутата облради Дмитра Блауша.