Site icon Студреспубліка

Music Live Awards: конкурс на кращу композицію на соціальну тематику

Уже скоро, до Дня Незалежності, під час проведення фіналу XIX Студреспубліки проходитиме запальний, драйвовий, яскравий, творчий музичний суб-фест Music Live Awards, де різноманітні гурти й солісти, незалежно від стилів виконання, досвіду й рівня популярності зроблять шоу й позмагаються за звання кращих! Ми і прогресивні музиканти не можемо бути байдужими до безладу, зубожіння, «безнадьоги» і насильства навколо, тому акцентуємо на соціальному контексті композицій. Беріть участь! [+ голосувалка]!

Змагатимуться талановиті музиканти зі всієї України, які хочуть поділитись своїми думками й переживаннями про несправедливість навколо, про необхідність миру, про вічне за допомогою музики. Ви можете бути серед них. Подробиці — нижче.

Під час фіналу Студреспубліки-2017, тема якого: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України», на сцені відбудеться музичний марафон за участю переможців регіональних відборів, а також гуртів «глядацьких симпатій» – переможців інтернет-голосування, яке вже триває.

Надзвичайно важливою віднині є номінація «Краща композиція на соціальну тематику». Зміст авторської композиції (приміром, пісні) повинен передавати соціальну проблематику, можливі шляхи вирішення суспільних проблем, притягувати увагу людей до важливості й актуальності подолання того низхідного, що відбувається навколо нас. Пріоритет віддається композиціям, підготовленим спеціально для Music Live Awards.

Не допускаються композиції, які пропагують вживання алкоголю чи наркотиків, насильство, фашизм і сепаратизм та інше, що не відповідає етичним нормам.

 

 

 

 

 

Заявки для гуртів і виконавців на участь приймаються до 15 серпня. Конкурс соціальної композиції триває до 23 серпня 2017р. 

Реєструйтесь для участі у фіналі Студреспубліки та, зокрема, Music Live Awards:

Деталі — у куратора Music Live Awards Артема Ніколенка, +38 095 258 28 95, aenikolenko@gmail.com

*   *   *

Для довідки: На різних сценах Студреспубліки за її багаторічну історію з живими концертами виступали ВВ, «Бумбокс», С.К.А.Й., «Тік», Ёлка, «Пающіє труси», Дмитро Бабак, «Оркестр Че», «Фліт», «Роллік’с», Lюк, Panke Shava, «Давня казка», «Небо для себе», «Криголам», «Етсетера», «Сен-Тропе», DK,DANCE, SOKOLOVSKY та ін.

Голосуй за кращих тут
Як проходив Music Live Awards на фіналі Студреспубліки-2016