Site icon Студреспубліка

Найдрайвовіші ритми для найпрогресивніших людей

Творчість — це невід’ємна частина інноватування, прогресу та модернізації. Як узагалі можна без музики? Тому під час суб-фестивалю Music Live Awards, який проходив у рамках фіналу ХХІІІ Студреспубліки на тему «Інакша Україна — для Нового світу», можна було почути талановиті музичні композиції з соціальним посилом.

У Лазурному, на узбережжі Чорного моря, де 21–24 серпня 2021р. проходив фінал Студреспубліки-2021*, одночасно з оргдіяльнісною грою в рамках мульти-фестивальної частини відбувся Music Live Awards. Хто переміг, а також лінки на конкурсні треки — нижче.

В інтернет-голосуванні MLA-2021 брали участь 9 музичних колективів і виконавців/иць із різних куточків України: Ядерна Могила, The Streechers, Tosia, Ігор Селецький, Swan, Dejure, Martin Eden, ScuffUnder, Kayuk×9 Вал.

За підсумками інтернет-голосування переможницею стала Tosia (Чернівецька обл.) із 61,9% голосів, а переможцем у номінації «Краща композиція на соціальну тематику» — Ігор Меліхов з гурту The Streechers (Чернігівська обл.).

 

 

 

 

 

Уже безпосередньо на самій фінальній Студреспубліці музикант(к)и в рамках Studrespublika Music Live Awards по вечорах, після дуже складних пленумів 2-го і 3-го днів оргдіяльнісної гри, а також під час церемонії урочистого закриття музичною енергією заряджали учасників/ць Події Покоління.

Талановиті музикант(к)и, які хочуть донести до України і всього людства свою непопсову, прогресивну, соціальну музику, — щиро запрошуємо! Студреспубліки-2022 вже чекає на вас!

 

 

 

 

 

Для довідки: На різних сценах Студреспубліки за її багаторічну історію з живими концертами виступали ВВ, «Бумбокс», С.К.А.Й., «Тік», Ёлка, «Оркестр Че», «Пающіє труси»«Фліт», «Роллік’с», Lюк, Дмитро Бабак, Panke Shava«Давня казка», «Небо для себе», «Криголам», «Етсетера»«Сен-Тропе», DK,DANCE, SOKOLOVSKY, «Онейроїд», Two Voices, DEDoff та ін.

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Прослухати і завантажити собі всі класні композиції можна тут і тут 

Аналітика гри-2021