Site icon Студреспубліка

Покоління Республіки у ритмі прогресу

Фінал ХХ ювілейної Студреспубліки зібрав енергійних людей із усієї країни, щоб спільно попрацювати над ключовою для України темою — «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». А оскільки без творчості жодна модернізація неможлива, то за діло взялися талановиті музикант(к)и та виконав(и)ці. Замість хандри, «обивальства» та «скрєп» – Music Live Awards.

Як проходив Music Live Awards-2018, хто змагався і врешті виборов перемоги в інтернет-голосуванні та номінації за кращу соціальну композицію, а також лінки на круті конкурсні треки — у статті далі.

Запекла боротьба почалася ще за декілька тижнів до Події Покоління, коли було оголошено інтернет-голосування за народних улюбленців/иць — і перегони вийшли серйозними.

Ось вони — чудові 19 колективів і виконавців/иць із усіх українських усюд, які долучилися до MLA-2018: Agroboys, Begar, BlackMary, Dedoff, MonTMor, Frisson, FTOR, JANINO, Kayuk, Legioner, ScuffUnder, Space Spice Boy, SSnake, Swan, «Горе От Ума», «КозачоК», «Купер», Леша Немой, «Онейроїд».

За підсумками інтернет-голосування переможцями стали: І місце – гурт DEDoff (Дніпропетровщина), 36.2%; ІІ місце – бенд Agroboys (Полтавщина), 31.9% і ІІІ місце – гурт «Онейроїд» (Полтавщина), 23%.

 

 

 

 

 

Music Live Awards прошивав матерію Студреспубліки протягом усіх 3-х діб дійства. Так, 24 серпня 2018р. суб-фест відкрили сміливі та качьові виконавці з Рівного, першим виступив Frisson, за ним хвилю хайпу підхопив Legioner, який завершив свій виступ гімном Рівненської Студреспбліки, після хлопців ініціативу до себе перебрала ніжна й емоційна учасниця з Харкова – BlackMary, а завершили перший день виступів мажорною нотою про Студреспубліку полтавці – Agroboys.

 

 

 

 

 

 

Наступний, теж надзвичайно драйвовий день відкрила Вінниччина в особі Єгора Звонарьова, який виконав декілька ліричних композицій, наступними запалювали вже наші традиційні учасники — андеграундне творче об’єднання з Волині — Scuff’Under з критикою мейнстриму та попси. За ними неформатну хіп-хоп-хвилю підхопив МС із Одещини Swan, який показав, що таке південний реп. Найбільше «підривав» його трек «Открой свои глаза» — за нього музикант отримав кубок за кращу соціальну композицію!

 

Завершував 2-й день виступ відомої групи «Онейроїд», яка запалила всю «Студентську республіку» та довела, що рок-музика жива й процвітає. Більше того «Онейроїд» зробили свій внесок у Майбутнє та модернізацію й подарували Студреспубліці свою драйвову патріотичну, навіть революційну пісню «Юність України».

 

 

 

 

«Двадцятка» пройшла під гаслом «ХХ років для України – Покоління Республіки», тому на завершення виступили спеціально запрошені гості, «ветерани» Студреспубліки, минулі переможці Music Live Awards.

 

 

 

 

 

Спочатку гару давав володар гран-прі Music Live Awards-2014 SOKOLOVSKY (Кіровоградщина), після якого Республіку качали 3-разові переможці Music Live Awards, відомі на всю Україну народні репери, що продвигають соціальну проблематику села – «Сен-Тропе». Цьогоріч хлопці не брали участь у відборі й передали естафетну паличку іншим талант(к)ам.

 

 

 

 

 

Тож, вітаємо переможців, дякуємо учасникам/цям і готуємось працювати протягом наступного республіканського року, щоб модернізовувати країну, робити життя справедливішим і «запалювати» нових, справжніх українських «зірок»!

Прослухати і завантажити собі всі класні композиції можна тут і тут

Аналітика гри-2018