Site icon Студреспубліка

Молоді й активні, запрошуємо!

29 червня — 1 липня 2017р. на Голубих озерах (с. Олешня, Ріпкинський р-н) відбудеться Чернігівський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка», який щороку збирає й об’єднує небайдужу молодь Чернігівщини. Подія проходитиме в рамках Міжнародного молодіжного наметового містечка «ТАМ» – Територія активної молоді». Тема Студреспубліки-2017: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації Чернігівщини».

Набридло валятися на диванах чи їсти шашлики в лісі, а хочете нарешті зробити щось корисне для рідного краю, тоді Чернігівська Студреспубліка запрошує вас приєднатися і провести змістовно-активно-розважально-насичено найближчі вихідні. Що буде на Голубих озерах — нижче.

Протягом 3-х днів молодь буде грати в оргдіяльнісну гру, брати участь у мульти–фестивальній частині (відбудуться суб-фестивалі «Студентська Мафія»«Фото–конкурс», «Квест-фестиваль», спортивні змагання, Кубок КВН), а на завершення учасники Чернігівської Студреспубліки оберуть нових Студентського мера та депутатів Студентського магістрату регіону, які й будуть представляти честь області на всеукраїнському фіналі, що традиційно проходитиме до Дня незалежності України на березі моря.

Обов’язковою умовою участі є онлайн-реєстрація на сайті Студреспубліки:

Приєднуйся, тільки разом ми зможемо збудувати наше майбутнє!

Деталі уточнюйте у регіональної координаторки Чернігівської Студреспубліки-2017 Надії Холявко, 093 582 51 65.

Партнери: Центр Level Up, магазин «Все для танцю, фітнесу та гімнастики».