Site icon Студреспубліка

«Містер Студреспубліки» — два в одному: красивий і розумний

imgonline-com-ua-Osvetlenie-wDu81ClArTFHm5bJПро смаки, як-то кажуть, не сперечаються. Активний, творчий, вміє триматися перед публікою, харизматичний, освічений – такими рисами обов’язково повинен володіти «Містер Студреспубліки», якого обирають під час фіналу Студреспубліки-2017 (тема фіналу: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України»).

Здається, вони вміють все: співати, танцювати, жартувати, відправляти повітряні поцілунки, але наскільки при цьому вони можуть показати свій інтелект і громадську активність – дізнаєтеся з підсумкового матеріалу про всеукраїнський конкурс «Містер Студреспубліки-2017».

Участь у дійстві 25 серпня 2017р. узяли 6 представників із різних регіонів. Під час виходів хлопці продемонстрували творчі здібності, зовнішні дані, а також вміння заводити публіку. А й правда, публіка була фантастична і шалено підтримували своїх улюбленців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час першого виходи учасники презентували себе. Далі був конкурс талантів — і там було все: і співи, і танці, і стендап, і навіть фокуси. Закінчилося шоу виходом хлопців у яскравих футболках Студреспубліки.

 

 

 

 

 

 

Переможців цього року назвали не одразу після самого конкурсу, а вже під час церемонії закриття Студреспубліки та нагородження переможців. До речі, до складу журі входили:

Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки,
Катерина Білоконь, лідерка Херсонської Студреспубліки,
Любов Гоцуляк, журналістка телеканалу «Культура»,
Юлія Ковалінська, учасниця півфіналу конкурсу краси особистості «Перша Леді-2016/2017»,
Вікторія Романенко, регіональна координаторка Миколаївської Студреспубліки,
Надія Холявко, депутатка Студентського парламенту України-2016/2017, координаторка Чернігівської Студреспубліки.

Отже, «Містером Студреспубліки-2017/2018» став Данило Знаменський з Херсонщини. Також журі вирішило ввести спеціальну номінацію «Містер глядацьких симпатій» і віддати перемогу в ній Вадиму Кіблику з Дніпропетровщини, який до того ж ще отримав кубок кращого діджея на цьогорічній «Нічні тусі». На сцені нагороди та подарунки вручала кураторка конкурсу «Містер Студреспубліки» Неля Жиговець.

 

 

 

 

 

Вітаємо наших переможців. А тих, хто також хоче проявити свою мужність, харизму й інтелект – готуйтеся, фінал ювілейної XX Студреспубліки-2018 дасть вам такий шанс.

Аналітика-2017