Site icon Студреспубліка

Він — втілення мужності, винахідливості та шарму

Щоби стати Містером Студреспубліки, потрібно бути розумним, талановитим і харизматичним. Ну що ж, прийшов час дізнатись, як же пройшов суб-фестиваль «Містер Студреспубліки», який відбувся на узбережжі Чорного моря на фіналі Студреспубліки-2020, присвяченому «Надзусиллям для прогресу та справедливості».

23 серпня 2020р. у рамках фіналу ХХІІ Студреспубліки* пройшов конкурс «Містер Студреспубліки», під час якого запальні хлопці змагалися за звання найкращого. Як пройшов конкурс і хто переміг у захоплюючій чоловічій боротьбі — читайте нижче.

Підготовка до конкурсу розпочалася ще до події, а постановку дефіла робили, звісно ж, уже під час фіналу Події Покоління: так-так, під палаючим сонечком, по декілька годин — не кожен витримає.

Під час самого дійства хлопці запалювали всіх своїми дефіле, показували таланти та проявляли себе в інтелектуальному конкурсі. Участь узяли представники з 4-х регіонів України.

Перший вихід був у футболках Студреспубліки: кожен презентував себе. Після цього учасники показували таланти: співали пісні під гітару й інструментальний супровід, навіть стендапили. Далі був пляжний вихід, під час якого студреспубліканці показали себе перед глядач(к)ами та журі в «усій красі». Найважчим, як дехто думав, для хлопців стане інтелектуальний конкурс, але і тут вони всіх вразили, гідно відповідали на каверзні питання журі. Останній вихід передбачав презентацію свого стилю.

До складу журі входили:

Переможцем став Святослав Гнатенко (Чернівецька обл.). Він просто зачарував присутніх своєю неймовірною харизмою!

 

 

 

 

 

 

 

Всі хлопці — молодці, кожен з них заслуговував на перемогу, ми впевнені, що з їхнім шармом, наполегливістю і винахідливістю вони зможуть бути корисними справі прогресу та справедливості!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2020