Site icon Студреспубліка

Луганщина докладе всіх зусиль задля реального прогресу

14-16 серпня 2020р. у м. Сєвєродонецьк (база відпочинку «Зелена Садиба» у Щедріщево) відбудеться Луганський обласний етап Студреспубліки-2020, в якому братимуть участь студент(к)и навчальних закладів, молоді громадські активіст(к)и, журналіст(к)и, прогресивні люди, які працюватимуть над темою: «Надзусилля для прогресу та справедливості Луганщини». Долучайтеся і ви!

Луганська Студреспубліка готова докласти всіх зусиль, аби учасники/ці програми інтелектуально наповнилися, знайшли відповідь на проблемне завдання Гри, ну, і, звісно, провели активно і несумно час. Хочете долучитися?* Всі деталі — нижче.

Метою Студреспубліки є сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей.

Луганська Студреспубліка-2020:

Подія включає в себе комплекс інформаційно-просвітницьких заходів і відбувається під гаслом здорового способу життя. Найзапекліша боротьба розгортається за звання Студентського/ї мера/ки та 10 депутатів/ок Студентського магістрату Луганщини, яких обирають учасники/ці, присутні на Студрепубліці.

Проходьте онлайн-реєстрацію на круту молодіжну програму, участь в якій змінить ваше розуміння величезної кількості процесів в Україні та за її межами. Не зволікайте!

Детальна інформація — у голови оргкомітету Луганської Студреспубліки-2020 Олексія Семенченка, 095 830 76 55.

Організаторами забезпечується: проживання на базі, харчування, роздаткові матеріали. Доїзд до місця проведення забезпечується учасниками/цями самостійно. Також учасники/ці мають сплатити оргвнесок. Кількість місць обмежена.

Генеральні партнери: Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень, управління молоді та спорту Луганської ОДА.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів