Site icon Студреспубліка

Луганщина в строю!

28-30 липня 2017р. у м. СєвєродонецькSR-2017-avatarka (ГК «Щедрищево») відбудеться Луганський регіональний етап Студреспубліки, в якому братимуть участь студенти навчальних закладів області, а також молоді громадські активісти. Тема: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Луганщини». Долучайтеся і ви!

У 2016р. у нашій області було відновлено проведення Луганської Студреспубліки. Цього року ми знову працюватимемо над модернізацією рідного регіону. В теперішній час теми освіти на нової індустріалізації — одні з найактуальніших, і саме молоді потрібно активно включатися в стратегічну роботу. Як потрапити на подію і що там буде — в тексті анонсу

Програма для учасників Луганської Студреспубліки-2017 буде дуже насичена: це стратегічна соціальна оргдіяльнісна гра, семінари та тренінги, ігрові змагання, Кубок КВН, «Студентська Мафія», «Дебати», Фото-конкурс «Спалах емоцій», Фестиваль аматорського відео та багато іншого. Головною подією стануть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Вони, а також інші активісти представлятимуть Луганщину на фіналі Студреспубліки, що відбудеться на узбережжі моря до Дня Незалежності України.

 

 

 

 

 

 

 

Для того, щоб узяти участь, необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

З додаткових питань щодо участі у Луганській Студреспубліці, звертатися до регіонального координатора Вадима Любченка, 050 476 75 26, 093 843 37 67; e-пошта: vado13@i.ua

Незважаючи на всі труднощі, Луганщина збере небайдужих, найкращих, тих, хто готовий покласти всі зусилля заради відновлення рідного краю!

Організатори: Луганська Студреспубліка, органи студентського самоврядування вишів.
Підтримка: Луганська ОВЦА, управління у справах молоді та спорту Луганської ОВЦА, Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень, ГО «Сєвєродонецька асоціація молодіжних ініціатив САМІ».