Site icon Студреспубліка

Літній цикл регіоналок Студреспублік-2015 відкриває Місто Z

6-7 червня 2015р. у Запоріжжі на базі профілакторію Запорізького національного університету зберуться учасники з 9 вишів Запорізької області, аби відкрити літо позитивними, яскравими емоціями й інтелектуальним батлом на тему «Програма модернізації Запоріжжя» разом із регіональним етапом Студреспубліки-2015.

У даному матеріалі ви дізнаєтеся, який саме регіон відкриває регіональні етапи Студреспубліки-2015, де і коли проходитиме подія, хто може стати її учасником і як для цього правильно зареєструватися.

Цього року передбачено проведення низки заходів, присвячених неформальній освіті для студентства, а також вечірня програма.

Протягом 2-х днів актив студентської громади дискутуватиме на тему «Програма модернізації Запоріжжя» на пленарних засіданнях, майстер-класах і дебатах, представлятиме свої партії з відповідними програмами, а також обиратиме нового Студентського мера нашого регіону. Молодь матиме можливість проявити свої творчі вміння у командній роботі та мульти-фестивалі: Фото-конкурсі, «Квест-фесті», розім’яти м’язи на спортивних змаганнях і пляжних іграх, зокрема у волейбол; задіяти розум у грі «Мафія», брейнштормінгах і різноманітних інших активностях. Вечір обіцяє бути драйвовим, завдяки традиційно яскравій програмі «Нічної туси» та «Містер Студреспубліки», що змусить ваші серця битися в єдиному ритмі Студреспубліки-2015.

Не забуваємо проходити обов’язкову онлайн-реєстрацію для участі у Студреспубліці

Організатори мають за мету виявити у активній молоді інтелектуальний, творчий потенціал протягом цих насичених днів, що дозволить студентам реалізувати свої амбіції, наблизити студентів різних вишів Запоріжжя задля спільних ідей, проектів і розвинути міжвишівські зв’язки. Студентство є рушійною силою сучасних змін, тож варто об’єднатися задля майбутнього!

Деталі можна дізнатися у координатора: Олени Клунько – (093) 689 49 70.