Site icon Студреспубліка

Студреспубліка Київщини: а ми на варті!

3 серпня 2019р. відбудеться сейшн Київського обласного етапу Міжнародної програми «Студентська республіка». У дендропарку «Олександрія», що у Білій Церкві, де проходитиме подія, поєднаються драйвовий відпочинок і завзята інтелектуальна робота над темою «Суб’єкт модернізації Київщини – відповідальність Покоління». Вчитимося, як обирати Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату. Долучайтеся, аби побачити все на власні очі та взяти активну участь!

Детально про те, що відбуватиметься під час сейшну Київської обласної Студреспубліки-2019, як можна стати її частинкою та що потрібно зробити, аби бути обраним/ою до Студвлади області – дізнавайтеся в анонсі.  

Тема цього року є наче тим зібраним пакунком усіх напрацьованих ідей, знань, умінь, практик і неймовірного бажання до справді реальних змін у країні. Два десятиліття ми йшли до цього, аби на XXI Студреспубліці провести і самим пройти оргдіяльнісну гру на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління».

Учасники/ці будуть працювати над інтелектуальними питаннями та братимуть участь у творчих і веселих суб-фестивалях. На Студреспубліці ви зможете подискутувати на факультативах, які проводитимуть найкращі інтелектуал(к)и, побувати на різноманітних майстер-класах і воркшопах. Нагадуємо, що центральною подією всієї Київської Студреспубліки є обрання Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату.

Протягом супернасиченого сейшну Студреспубліки ви, без перебільшення, зможете поєднати все: інтелектуальну роботу, розважальну тусовку, цікаві знайомства, а також насолодитися дозвіллям на чудовій природі.

Найбільш розумні, творчі та сміливі молоді жителі/ьки Київщини активно проходьте онлайн-реєстрацію – чекаємо на вас і на ваші заявки:

Детальна інформація – у регіональної координаторки Київської обласної Студреспубліки-2019 Вікторії Скачкової, 095 449 98 19