Site icon Студреспубліка

Краща студентка Харківщини — Дика. Тепер — до всеукраїнського успіху!

2 грудня 2018р. харківські республіканці зібрали найкращу молодь на найпрогресивнішу тусу регіону, аби разом обрати «Кращого студента Харківщини» та влаштувати справжнє зимове паті. Подія вийшла феєрична. Вітаємо Софію Дику — головну переможницю, а також переможців/ниць у номінаціях.

Зима навмисне накидала снігу та холоду, проте далекоглядні республіканці провели КСУ на Харківщині у Resto-club ‘Museum’ на всі 100! Отож, як усе відбувалося, про враження та емоції з перших уст — читайте далі.

Є-є-є-бой, ми починаємо молодіжну подію сезону, створену молоддю для самої молоді. Тому відкидаємо всі формальності і вриваємося в справжню студентську двіжуху. З чого вона розпочинається? Тут все просто: звичайно, на сцені буде чарівна ведуча Юлія Кріштапович і найкращий МС Харківщини, куратор «Денної туси» фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки Вадим Фоменко. Розповівши глядач(к)ам трохи про конкурс, на сцені вже стоять 5 кращих із кращих студентів регіону, які взяли на себе відповідальність і довели усім, що бути переможцем/ницею у комплексній характеристиці — справа честі.

Конкурсант(к)и демонстрували візитівку «Я — кращий студент», де розповідали про свою діяльність і захоплення. Згодом, трохи познайомившись із глядач(к)ами, презентували свої соціальні проекти, ну і для повного бачення творчо продемонстрували свої таланти.

Між тим, учасники/ці інших номінацій пройшли не менш ретельний відбір. Їх жорстко, але справедливо оцінювали експертні комісії за профільним спрямуванням. Отже:

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час самого шоу справжньою прикрасою стали виступи наших «зірок». Чарівним співом аудиторію вразили депутатка Cтудентського магістрату Харківщини-2018/2019 Поліна Пелюхня, учасниця проекту «Голос-діти» Марія Краснощок і Дарина Кононенко. Звісно ж, Вадим Фоменко розважав усіх відривними інтерактивами.

У цей період наше поважне журі визначало переможця/ницю у комплексній характеристиці, який/а має представляти Харківщину на фіналі КСУ. До складу журі входили:

 

Трохи порадившись, нашому журі довелося радитися ще і ще, а потім ще трішки, аби зрозуміти, що переможницею — «Кращою студенткою Харківщини (комплексна характеристика)» стає Софія Дика, студентка Харківського національного університету ім. Ярослава Мудрого.

 

 

 

 

 

 

Отож, поки всі засипають оваціями, квітами та привітаннями кращу студентку Харківщини-2018, харківська команда готова змагатися за перемогу під час фіналу «Кращого студента України», який пройде 14-16 грудня у Херсоні. Тому реєструємося, стискаємо кулачки і чекаємо на наші нагороди.