Site icon Студреспубліка

КСУ по-тернопільськи: як це було

3 19 листопада 2015р. у Нічному клубі Allure 8 найкращих, найхаризматичніших і найкреативніших студентів Тернопільської області зібралися в рамках крутого проекту Студреспубліки, аби позмагатися за звання «Кращого студента Тернополя». Звісно ж, визначили найдостойніших!

«Кращий студент Тернополя» відгудів на повну. Залишилося розповісти, хто і в яких номінаціях переміг, які завдання виконували учасники і хто з відомих людей «журив» конкурс.

Для визначення переможця в номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» була сформована спеціальна експертна рада з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, представників влади та громадських діячів:

Протягом заходу учасники змагалися в наступних конкурсах: «Я – кращий» (представлення себе в довільній формі), «Мій талант», «Я – оратор» (питання-відповіді) та «Кращий студент – соціально активний студент» (презентація власних соціальних проектів). Учасники креативно, розумно та дотепно підходили до вирішення поставлених завдань. Журі, високо оцінивши напрацювання всіх учасників, визначило переможців у наступних номінаціях:

Перед учасниками та глядачами дійства зі словами привітання виступив куратор регіонального етапу КСУ, один із лідер республіканців Тернопільщини, співзасновник загальнонаціонального конкурсу краси «Перша Леді» Володимир Заверуха.

 

 

 

 

 

 

 

Переможцем у ключовій номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» став студент 3-го курсу Тернопільського державного медичного університету Михайло Думнич, який особливо вразив журі харизмою, талантом, а також соціальною активністю. Михайло представлятиме Тернопільську область на всеукраїнському рівні.

Організатори заходу: Тернопільська Студреспубліка спільно зі Студентським магістратом Тернопільщини.
Сприяння: Департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА й управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.
Партнери: нічний клуб Allure, ТРЦ «Подоляни», Cinema City, готельно-розважальний комплекс Alligator, ТОВ «Галичина Ласунка», компанія Mary Kay, «Опілля» та «Добра Вода».