Site icon Студреспубліка

«Кращі студенти України», відгукніться!

Плідна діяльність кожної людини
заслуговує на визнання та винагороду!

В Україні маємо надзвичайно багато проблем, а суперкриза і пандемія їх лише посилили. Але ж, стверджуємо, що щастя — в тому, щоб змінювати, інноватувати світ і водночас розвивати саме свою країну. І без якісної освіти це зробити неможливо. Студреспубліка дає можливість проявити свої знання й таланти, взявши участь у 10 номінаціях Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Реєструйтеся!

Наперекір суперкризі, пандемії та системному тиску республіканці тримають стрій і не збавляють обертів!

Стати найкращим серед 1,3-мільйонного велелюдного моря українського студентства можна, достойно подолавши 3 етапи конкурсу: вишівський, регіональний і, врешті-решт, суперфінал, який відбудеться за участі переможців/ниць регіональних змагань зі всієї країни. Конкурс* відбувається за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України. Про 10 конкурсних номінацій й усі умови — читайте в офіційному анонсі.

«Кращий студент України» — системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу.

Знаєте, що талановиті? Прагнете визнання і заслуговуєте його? Любите свою країну, тому прагнете жити й працювати саме тут? Вас не влаштовує доля відсталої, демодернізованої України?

Студреспубліка проводить конкурс у 10 номінаціях, які відображають прогресивні напрямки самореалізації та творення Спільного Блага, і пропонує вам узяти участь у одній чи кількох номінаціях, аби повністю показати свої вміння:

Як долучитися? Проходьте онлайн-реєстрацію, обирайте номінацію, в якій хочете змагатися, неодмінно вказуйте всі свої досягнення у цій царині, підтверджуючи їх відповідними здобутками, нагородами, грамотами тощо. Якщо ж хочете позмагатися у головній номінації — «Кращий студент України» в комплексній характеристиці — необхідно підготувати креативну відеопрезентацію про себе і представити власний соціальний проєкт. Детально про все можна дізнатися у регіонального/ї координатора/ки по вашому регіону.

Варто нагадати слова наших геніїв Тараса Шевченка й Івана Франка: «Учітеся, брати мої! Думайте, читайте» і «Кожний думай, що на тобі мілійонів стан стоїть, що за долю мілійонів мусиш дати ти одвіт». У нас у всіх є спільний шанс лише тоді, коли ми будуватимемо Інакшу Україну, а для цієї надскладної та надцікавої мети необхідне відповідальне, інтелектуальне, креативне, активне студентство, надзвичайно потрібні люди довгої доброї розумної солідарної волі.  

Плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду!

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
Із питань медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com    

Положення про КСУ 
Регіональні координатор(к)и, дати та місця проведення «регіоналок» КСУ 
Плакат КСУ 
Конкурс креативів від БІОКОН

Фінал конкурсу «Кращий студент України-2017–2018» 

*  *  *

ОрганізаториВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.
Партнери: видавництво «Саміт-книга», SendPulse, НДЛМ.