Site icon Студреспубліка

Всі-всі-всі, на Кіровоградську Студреспубліку, гайда!

7 серпня 2021р. на Миколаївському пляжі (м. Кропивницький) відбудеться Кіровоградський обласний етап ХХІІІ Студреспубліки на тему «Інакша Кіровоградщина — для Нової України». Ми знаємо — ви чекали! Ще є можливість долучитися, поспішайте реєструватися онлайн!

Зустрінуться найкращі студент(к)и регіону, аби інтелектуально попрацювати та драйвово і змістовно відпочити. Детально, що саме цього року Кіровоградська Студреспубліка* пропонує і як взяти участь — в анонсі.

Студреспубліка — це вже досить давно насамперед про дорослішання, про відповідальність за спільне Майбутнє, про докладання щирих надзусиль, аби втілити стратегічну мету — входження України до топ-20 розвинутих країн світу. Кіровоградська регіоналка передбачає проведення модельної гри на тему: «Інакша Кіровоградщина — для Нової України», під час якої дискутуватимуть про Інакше майбутнє Кіровоградщини і обиратимуть нову студентську владу регіону — Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату Кіровградщини.

А також — енергійної мульти-фестивальної частини: багато суб-фестів і різноманітних активностей. Для студентства і всіх інших цього цього року будуть проведені конкурс краси особистості «Перша Леді», «Студентська Мафія», спортивно-журналістський проєкт «Республікада», «Нічна туса» тощо.

Усі небайдужі — приєднуйтесь до Кіровоградського етапу XXIII Міжнародної програми «Студентська республіка»! Поспішайте проходити онлайн-реєстрацію, або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту — залишилося зовсім мало часу, але ви ще точно встигаєте:

Не пропустіть головну регіональну молодіжну подію літа! Кіровоградська Студреспубліка-2021 чекає на кожного і на кожну, хто хоче працювати над Інакшою Кіровоградщиною!

Детальна інформація  у регіонального координатора Кіровоградської Студреспубліки-2021 Романа Череватенка, 050 745 50 40.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів