Site icon Студреспубліка

«Хроніки» ЗиСР-XIII. Осмислено і напружено!

Ну що, чи дійсно ми всі сукупно настільки безхребетні, настільки ніякі, що вкотре профукаємо можливості розвитку для України? А от республіканці наполягають: надія є! Щоб зануритися в атмосферу унікальної події, де протягом кількох діб відчайдухи з усієї України — найрозумніші з молодих і наймолодші з розумних — спільно кроїли принципово Інакше, прогресивне і цілком реалістичне Майбутнє — читайте номери ексклюзивного видання «XIII Зимової Студреспубліки» [+ випуски, pdf]

«(Р)еволюційний план для прогресу України та людства» — тема, над якою протягом 3-х діб під час ЗиСР у Карпатах* інтелектуально працювали люди довгої доброї волі. Читайте мінірепортажі та коментарі з пленумів, факультативів і кулуарів оргдіяльнісної гри й роздивляйтеся прикольні фотки і фотоколажі — у «Хроніках».  

Як показала, зокрема, «XIII Зимова Студреспубліка», революційні події невідворотні. Тож варто це розуміти, щоб нарешті добитися реальних прогресивних змін — на користь простих людей. І нарешті припинити дурнувату традицію, коли країною розпоряджаються політичні базікали, олігархи й іноземні центри впливу, які стоять над ними. Тут питання гранично серйозне: або ми, тобто Український народ, — або нас! Такі невблаганні висновки останнього миленнєво-творчого «реактору» на Буковині.

Дуже дякуємо команді «Хронік» ЗиСР-ХІІІ, яка висвітлювала перепетії оргдіяльнісних баталій: бренд-менеджерці Студреспубліки, хроністці Гри Вірі Андріюк, а також журналістці Марині Шишонок, верстальниці Юлії Гордій і фотографині Діані Черненко!

«Хроніки» №1
«Хроніки» №2 
«Хроніки» №3 
«Хроніки» №4 
«Хроніки» №5 
«Хроніки» №6 
«Хроніки» №7 

«Хроніки» №8

 

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
Оргпідтримка: Міністерство освіти і науки України.
Партнери:
 ПАТ «Гравітон», видавництво «Саміт-книга», БІОКОН, компанія NavigatorFinBERT, SendPulse, Koine.Community, журнал соціальної критики «Спільне», Telegram-канал «Можливості».

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Фотогалерея