Site icon Студреспубліка

«Хроніки» ЗиСР-XII. Майже «Іскра»

Так усе-таки еволюція чи революція? Чому не кожна революція веде до прогресу? Що таке справжня революція? А «тиха»? Які події в Україні дійсно можна назвати революційними? Чи можемо ми, українці, в успішну революцію? І коли зрештою спрацьовує еволюція? Про це, а також скандали, інтриги, розслідування «XII Зимової Студреспубліки» — в унікальному виданні Гри [+ випуски, pdf].

«Прогрес між еволюцією та революцією» — тема, над якою протягом 3-х діб під час ЗиСР у Карпатах невпинно, креативно й інтелектуально билися круті й завзяті активіст(к)и і найпотужніші експерти. Отже, читайте міні-репортажі з пленумів, факультативів і кулуарів оргдіяльнісної гри й роздивляйтеся прикольні фотки і фотоколажі — у «Хроніках».  

Дуже дякуємо команді «Хронік» ЗиСР-ХІІ: бренд-менеджерці Студреспубліки, хроністці Гри Вірі Андріюк, а також журналістці Соломії Соловей, верстальниці Юлії Гордій і фотографині Діані Черненко!

«Хроніки» №1
«Хроніки» №2
«Хроніки» №3
«Хроніки» №4
«Хроніки» №5
«Хроніки» №6
«Хроніки» №7

 

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
Оргпідтримка: 
Міністерство освіти і науки України.
Партнери:
 ПАТ «Гравітон», видавництво «Саміт-книга», компанія Impression, БІОКОН, SendPulse, Koine.Community, журнал соціальної критики «Спільне», Telegram-канал «Можливості».