Site icon Студреспубліка

Хотіти! Натискати! Їхати – на Полтавську Студреспубліку!

photo_2017-06-29_22-01-49З 14 по 16 липня 2017р. на базі відпочинку «Оріль» у с. Ряське Машівського району проходитиме найочікуваніша подія року – XIX Полтавський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка»! Цьогорічна тема  надважлива для майбутнього краю: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Полтавщини» [+ відео].

Спека та духота, пустота в місті, бур’ян на дачній ділянці, важка сесія – що робити? Найактивніша молодь регіону збереться на березі найчистішої річки регіону Оріль на наймасштабніший молодіжний проект регіону – Полтавську Студреспубліку! Неймовірно красива природа і гарна атмосфера! Реєструйся!

Проект проходить під загальним гаслом «Полтава – центр Всесвіту!». У перший день відбудеться оргдіяльнісна гра на тему «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Полтавщини». Учасники продовжать дворічну роботу полтавської команди над найбільш прогресивним напрямком розвитку країни – освітою. Тут допускаються всі, на перший погляд, брєдові та неймовірні ідеї, широта поглядів і думок безкінечна.

Всі ж три дні триватиме стратегічна рольова гра, яка моделює реалії й умови життя сьогодення Полтавщини. З кризами та піднесеннями, органами влади, економікою та судочинством, роботою та відпочинком.

 

 

 

 

Також на тебе чекають: конкурс краси особистості «Перша Леді», «Нічна туса», «Денна туса», «Квест-фестиваль», «Студентська мафія», Кубок КВН, «Інтелектуальні ігри», Фото-конкурс «Спалах емоцій», Фестиваль аматорського відео, спортивно-журналістський проект «Республікада», розіграші та багато-багато цікавого! Незабутні три дні!

Ключовою подією Студреспубліки стануть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Офіційно! Новий Студентський мер і десять депутатів Студентського магістрату пройдуть стажування в органах місцевого самоврядування та державної влади Полтавської області! Збирай підтримку вже зараз!

Для участі потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Перевага у відборі надається учасникам, які встановили фірмові аватарки Студреспубліки та сфоткалися з мотивуючою до участі в проекті табличкою, використавши хештег #Студреспубліка2017, і розмістили цю фотку в соцмережах.

Увага! Знижка – 10%! Завантаж в Instagram і на Facebook відеоанонс події й отримай гарантовану знижку 10% на участь у регіональному етапі Студреспубліки! Завантажити відео можна тут.

Суперакція! Привів 5 учасників – отримав знижку 50%, привів 10 – знижка 80%.

Цього року Полтавську Студреспубліку проводить новий оргкомітет. Слідкуй за вакансіями на сторінці Сашка Республіканського.

З додаткових питань звертатися за телефонами: (066) 303-09-06, (066) 934-63-59.

XIX Полтавський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка» проходить за підтримки Полтавської облдержадміністрації, Полтавської обласної ради, Виконавчого комітету Полтавської міської ради і депутата Полтавської міської ради Олександра Глазова