Site icon Студреспубліка

Із Днем студента!

Павло Вікнянський: «Вітаємо зі святом! Для тих, кому належить майбутнє і хто покликаний змінювати світ, важкі часи є обов’язком допомоги іншим. Миру, розуму, витримки, віри в наші сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні! Борімося — поборемо!»

Повний текст привітання з прекрасним святом — Днем студента від лідера республіканців України Павла Вікнянського — читайте далі.

Подруги та друзі, республіканці та республіканки!
З Днем студента!

Для тих, кому належить майбутнє і хто покликаний змінювати світ, важкі часи є обов’язком допомоги іншим. Зважаючи на історію Дня студента, це нагода в небайдужому колі обговорити нашу спільну громадянську відповідальність. І за драматичне теперішнє, і за непрості виклики майбутнього. За мир, за те, як вирватися з болота деградації, в якому узвичаїлась Україна, за те, як допомогти тим, хто особливо потерпає від суперкризи і пандемії, за те, щоб зробити життя кожного громадянина достойним.

Так, бо прогрес — це справа, яка до снаги вільним, добрим, вольовим, творчим і розумним. А Революція, як відомо, — «фішка» молодих.

Студреспубліка вже понад 20 років працює зі студентами і для студентів. За ці роки ми провели сотні корисних проєктів і наймасштабніших у країні програм — через наші активності пройшли сотні тисяч небайдужих. Місія республіканців надзвичайно відповідальна — наперекір всьому і вся, МИ МУСИМО ВРЯТУВАТИ УКРАЇНУ від бідності, цинізму, егоїзму, суцільного інфантилізму, лінощів, розбрату й ненависті, від зовнішніх неприятелів й апатії. Час довів, що ніхто крім нас не здатен здійснити модернізацію, інноваційний прорив України, щоб увійти до топ-20 найбільш розвинених за рівнем життя громадян країн світу.

Для цього потрібні не пусті балачки з екранів і трибун, а відповідальність і НАДЗУСИЛЛЯ.

Ми продовжуємо мислити і працювати, не покладаючи рук і не розслабляючи мізки. Щоденно долаємо складні задачі і вас закликаємо ще активніше долучатися. Солідаризуймося задля реалізації наших спільних цілей, заради народу України!

Вітаємо зі святом! Миру, розуму, витримки, віри в наші сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні! Борімося — поборемо!

Слава Республіці! Прогрес переможе!

З пошаною, від імені всієї команди республіканців і республіканок

лідер республіканців України
Павло Вікнянський