Site icon Студреспубліка

І у Рівному вже відомі імена переможців

З 11 по 14 липня 2016р. відбувся Рівненський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка», який проходив на території Санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал» неподалік від обласного центру. Протягом цих 4-х днів 5 команд змагалися в суб-фестах, за місця в Студентському магістраті та найголовніше — за звання Студентського мера Рівненщини.

Учасниками команд були представники різних вишів Рівного, це створило особливу атмосферу, в якій панували дружба та здорова конкуренція. Вдень студреспубліканці боролися між собою не тільки за трибуною, а й в різних суб-фестивалях, а вночі забували про всі суперечки, що виникли в процесі ОДГ і разом відпочивали на «Нічній тусі». Що з цього дійства вийшло – нижче.

 

 

 

 

Рівненську Студреспубліку відвідали спеціальні гості, які розказали учасникам про роль молоді та громад у розвитку нашого краю. Це були Олександр Курсик, депутат Рівненської міськради двох останніх скликань, директор місцевого телеканалу «Ритм-ТВ», колишній спецкореспондент «1+1»; Юлія Ковальчук, громадська активістка, PR-менеджерка громадських ініціатив; Зураб Кантарія — громадсько-політичний діяч, кандидат на посаду мера Рівного в 2015р., екс-організатор Рівненської Студреспубліки. Саме досвід і настанови цих людей наштовхнули учасників до роботи над модернізацією Рівненського регіону й України, адже тема цьогорічної регіональної Студреспубліки: «Позитивні сценарії програми модернізації Рівненщині: роль громад і молоді».

З перших годин проведення гри було важко визначити явного фаворита, оскільки всі команди проявили себе з кращих сторін. Учасники вели напружену боротьбу між собою, деякі об’єднувались, створюючи потужну коаліцію. Кінцевий результат виборів Студентського мера Рівненщини був важко передбачуваним, переможця та його опонента розділило лише 11%. Але студенти зробили свій вибір на користь досвідченої учасниці Студреспубліки — Анастасії Карпової, студентки  Рівненського державного гуманітарного університету, яка є діючою депутаткою Студентського парламенту України-2015/2016. Депутатами Студентського магістрату стали:

 

 

Окрім оргдіяльнісної гри, учасники мали змогу активно відпочити граючи в спортивні ігри, брати участь у суб-фестивалях: «Мафія», «Містер Студреспубліки», конкурс краси особистості «Перша Леді», переможницею стала Ірина Парфенюк, студентка Рівненського державного гуманітарного університету. За участь у мульти-фестивальній частині Студреспубліки учасники отримували ігрові бали для команди, а також цінні подарунки від партнерів кінопалацу «Multiplex Ера», пейнтбольного клубу «Отаман» і 5dCinema.

вавав

вавава

вавав

вав

вавава

За допомогу в організації Рівненської Студреспубліки дякуємо управлінню в справах молоді та спорту Рівненської ОДА.