Site icon Студреспубліка

Вчимо, як відправляти в глибокий інтелектуальний нокаут

Круті, підкачані, красиві, трохи зухвалі. Думаєте це ми про спортсменів/ок? Помиляєтеся — це і про наших інтелектуалів/ок. Із року в рік на республіканській платформі зростає чимало молодих суперінтелектуалів/ок, які запросто завдадуть глибокого нокауту будь-якому/ій топполітику/есі. В наших хлопців і дівчат є кілька чудових рецептів, серед яких унікальний суб-фест для прокачки своїх здібностей і знань — Інтелектуальні ігри.  

22-25 серпня 2020р. на узбережжі Чорного моря, у Скадовську, проходив фінал ХХІІ Студреспубліки* на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості». Детальніше про те, як «ферментуються» розумнички й розумниці — дізнавайтеся далі.

Передові команди з різних регіонів України зібралися і потужно заявили про свої амбіції перемогти в одному з найбільш складних суб-фестів — Інтелектуальні ігри, зокрема змагалися у «Що? Де? Коли?».


Тисячі запитань та відповідей, енциклопедій та різноманітних інших джерел знань залишились за кордонами Студреспубліки, тож оголивши інтелект і винахідливість, ковтнувши добрячої херсонської хоробрості — учасники/ці почули перше запитання ведучого.

Все було немов у тумані. Лічені хвилини для відповідей — і лише чистий розум гравців/чинь. Далі було ще складніше, ніби крізь терни, шукаючи істину, пробивались крізь нові й нові запитання — а перемогли представники/ці Чернівецької обл.

Тепер ми знаємо наших героїв/нь — звісно, вони достойні найкращих відзнак. А значить, нагороджені найпочеснішими дипломами фіналу Студреспубліки-2020 і найбажанішими республіканськими футболками.

Тож беріть і ви приклад із найкращих! Готуйтеся до інтелектуального супербатлу наступного літа — і хто знає, можливо ви допоможете запалити нові вогні неосяжних знань!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2020