Site icon Студреспубліка

Гарячі дні Студреспубліки наближаються

Вимоги до оргпроектів (наукових розробок, бізнес- і соціальних ідей) на тему "Новий cтарт. Сценарії майбутнього"З 10 до 12 липня 2015р. у с. Рибаківка, на узбережжі Чорного моря, свої двері відчинить Миколаївська Студреспубілка-2015, під час якої вас очікують: «Квест», «Мафія», літературні вечори, флеш-моби, гарні дівчата та розумні хлопці, «Денна туса», «Нічна туса» та багато чого іншого. А в центрі всього — захоплююча оргдіяльнісна гра на тему «Програма модернізації Миколаївщини».

Крокує літо, наступає щорічна Миколаївська Студреспубліка! Сонце, море та Космос знову кличуть усіх миколаївських студентів до найцікавішої події літа-2015. Ща саме цьогоріч підготували для миколаївців — читайте нижче.

Під час мульти-фестивалю на відомій республіканцям базі «Космос» студенти оберуть нових депутатів Студентського магістрату та Студентського мера, які в подальшому зможуть боротися за посади депутатів Студентського парламенту України, а найкращий зможе відстояти честь Миколаївщини, виборовши посаду Студентського президента. Також ми розраховуємо на проактивну та змістовну участь новообраної студентської влади у житті рідного міста та регіону.

Найрозумніші та найактивніші зможуть взяти участь в оргдіяльнісній грі, тема якої цього року: «Програма модернізації Миколаївщини». Ви матиме змогу послухати експертні думки, поспілкуватися з успішними діячами регіону, заявити свою власну думку про проблеми Миколаївщини й отримати консультації з приводу того, як саме ви можете вплинути на проблему.

Окрім цього — три дні моря, пляжу, сонця, веселих посмішок, дружніх тусовок, розваг, танців і гарного настрою!

Не забувайте про обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

З будь-яких питань стосовно участі в мегаподії можна звертатися до голови Миколаївського оргкомітету Вікторії Романенко, 063 77 61 342.