Site icon Студреспубліка

Знімайте на камеру Надзусилля!

Для тих, хто прагне прогресивних змін, жадає справедливості та відчуває свою відповідальність за все, що відбувається навколо, має не просто активну громадянську позицію, а живе активністю — запрошуємо 22­­­­­­-25 серпня 2020р. у Скадовськ, де проходитиме фінал XXII Студреспубліки на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості». Фестиваль аматорського відео та Фото-конкурс «Спалах емоцій» — суб-фестивалі, в яких можна розкрити свої таланти. Реєструйтеся!

Як стати учасником/цею* цих суб-фестів, які завдання очікуватимуть, із якими цікавими випробуваннями зіткнетеся — подробиці в анонсі.

Як говорять: «Краще один раз побачити, ніж від багатьох почути». Тим паче на Студреспубліці, на якій, що не хвилина — то нова подія. Тому ми пропонуємо тобі, професіонале/ко чи аматоре/ко, стати митцем/сткинею і просвітителем/ькою ключових смислів задля прогресу та справедливості за допомогою камери — на фіналі Студреспубліки-2020.


 

 

 

 

 

Фінал Студреспубліки-2020 — за планом, бо наше надзавдання — прогрес і модернізація України і світу, а задача — зшивати Україну й шукати відповіді на найскладніші проблеми і виклики, котрі людям довгої доброї волі далі спільно втілювати в життя. І ви будете це робити за допомогою камери.

Виконуйте завдання та готуйтеся до фіналу. Це наша спільна справа!

Фестиваль аматорського відео (ФАВ)

Проводиться на тему Студреспубліки-2020: «Надзусилля для прогресу та справедливості».

Вимоги до відео:

1. Тривалість відео не більше 3 хв.;
2. Відео повинно бути зняте на непрофесійну відеокамеру або фотоапарат із функцією відеозйомки;
3. Відео не повинно містити сцен із пропагандою насильства, ксенофобії, сепаратизму, алкоголю, наркотиків, порнографії, дискредитувати Студреспубліку;
4.
Прем’єра ролика — на фіналі (тобто відео має бути нове, не фігурувати в інших джерелах, проєктах, соцмережах тощо);
5. Формат відео: повна свобода творчості.

Критерії оцінювання: операторська, режисерська, акторська, монтажна робота, розкриття теми, оригінальність.

Умови участі:

1. До участі в конкурсі допускаються всі бажаючі;
2. Відео необхідно надсилати у форматі AVI і MPEG4 на e-пошту: office@studrespublika.com;
3. Разом з файлом у листі повинні бути зазначені: ім’я та прізвище, номер паспорту Студреспубліки (який Ви отримуєте, пройшовши онлайн-реєстрацію);
4. Взяти з собою відеокамеру, бо на місці отримаєте нові завдання;
5. Матеріали необхідно надсилати до 19 серпня, офіційне підведення підсумків — під час фіналу Студреспубліки 22-25 серпня.

Фото-конкурс «Спалах емоцій»

Умови участі:

1.Надіслати мінімум 3 якісні фотографії на тему: «Надзусилля для прогресу та справедливості» до 19 серпня на e-пошту: office@studrespublika.com;
2. Заборонено використовувати фотошоп (максимум — корекція) й інші програми для обробки фотографій;
3. Фото не повинно містити сцен із пропагандою насильства, ксенофобії, сепаратизму, алкоголю, наркотиків, порнографії, дискредитувати Студреспубліку.
4. Взяти з собою фотокамеру, бо на місці отримаєте нові завдання.

На вас чекає багато процесів і моментів для осмислення, смислові й драйвові події, насичені та яскраві картинки, ціла палітра спалахів емоцій та інсайтів!

Всім бажаючим взяти участь у фіналі Студреспубліки, стати учасником/цею Фото-конкурсу «Спалах емоцій» чи/та Фестивалю аматорського відео потрібно пройти просту онлайн-реєстрацію:

Не бійтеся знімати, концептуалізуйте, викривайте проблеми, монтуйте те, що бачите!

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

На всі-всі запитання компетентно відповідає куратор Фото-конкурсу «Спалах емоцій» і Фестивалю аматорського відео Віталій Гафюк, 096 633 88 68.

Як проходив Фестиваль аматорського відео на фіналі Студреспубліки-2019
Як проходив Фото-конкурс «Спалах емоцій» на фіналі Студреспубліки-2019