Site icon Студреспубліка

Донеччина вітає своїх переможців і переможниць

DSC_0471У Маріупольському державному університеті відбувся Донецький регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». На подію з нетерпінням чекали студенти регіону. Ініціатор проектуСтудреспубліка. Мета конкурсу — виявлення активної і рішучої до дій студентської молоді та сприяння формуванню відповідальної життєвої позиції студентства.

Донецька Студреспубліка вкотре доводить, що незважаючи на драматичну ситуацію в регіоні й усій Україні – студенти готові змагатися за звання кращих, а що найголовніше — працювати заради розвитку рідного краю та спільної Батьківщини. Детальніше про конкурс і переможців – далі. 

У рамках конкурсу, який відбувся 1 грудня 2017р., журі визначило переможців у 8 номінаціях:

Учасники, які змагалися за звання головного переможця, презентували власні соціальні проекти, які були направлені на розвиток студентської молоді Донбасу.

Оцінювало учасників КСУ журі, до складу якого входили: директор ТОВ «ТВП «Формат» Андрій Андрійко, член виконкому міськради Маріуполя Дмитро Забавін, депутат Маріупольської міськради Володимир Курський, параолімпійский чемпіон Олександр Комаров, представники ГО «Молода Батьківщина» Дмитро Литвиненко й Андрій Шаульский, директор центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», майстер спорту України по боксу Василь Рибалко та чемпіон і рекордсмен світу, 5-разовий призер параолімпійских ігор Данило Чуфаров.

 

 

 

 

 

 

Про чудовий настрій і цікавий вечір потурбувався ведучий Олексій Симонов. У церемонії вручення відзнак узяв участь координатор Донецького КСУ, один із лідерів місцевої Студреспубліки Юрій Давиденко. Донецька Студреспубліка вітає переможців, бажає їм нових творчих звершень у майбутньому та перемоги на фіналі КСУ.