Site icon Студреспубліка

Ти знаєш що ТИ людина?

Метушня, суб-фести, змісти, боротьба за майбутнє, за прогрес, факультативи експертів/ок, всі регіони, туси, двіж, море, пляж…. Зупинись, хвилинку, ми маємо, що тобі сказати! Це щось – Щось надто важливе, аби пропустити, гортаючи стрічку Фейсбуку – це щось про людяність і милосердя. Це про суб-фестиваль «Добрі люде».  

23-26 серпня 2019р. на узбережжі Чорного моря відбувся фінал Студреспубліки-2019 на тему: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Подія була неймовірно насиченою, як змістовною роботою, так і добрими справами наших активістів/ок. Детально про все в постматеріалі.

Республіканці ніколи не здаються, і навіть у шаленій метушні та купі роботи завжди знайдуть хвилинку, аби зробити добру справу. Терміново знайти телефон для роботи оргів/инь? Не проблема. Популяризувати інформацію про факультатив? Нема питань. Проконсультувати суб-фестерів/ок, допомогти порадою, посміхнутися втомленим від драйву активіст(к)ам, підтримати заклопотаних – це справа честі.


Вже другий рік поспіль ми шукали вас – Добрі Люде, і цього року вас було чимало. Від простого/ї учасника/ці, який/а охоче допомагає принести стільці, водичку чи ще щось, або й ті, які і кровотечу на ходу зупинять, і «Містера» поставлять. Усі ви, Добрі Люде – і справжні патріот(к)и, і пасіонарії. Але ж у кожній справі можна визначити кращих із кращих, і цього року найдобрішою людиною Студреспубліки визнано Наталію Костинюк (Чернівецька обл.).


Майбутнє – відповідальність Покоління, а починається відповідальність із доброти. Долучайтеся щоденно!

Аналітика гри-2019