Site icon Студреспубліка

DJ, PJ і MC «запалили» та прокачали республіканців

imgonline-com-ua-Osvetlenie-IvuQmxqD8JrlUШалена молодь, двіжові сети, ніч, драйв – саме таким є майданчик Студреспубліки, де можна на повну проявити свої здібності найкращим MC, PJ, а DJ країни зіграти найкрутіші треки. Цьогорічна «Нічна туса» знову прокачала і завела республіканців.

Нічна битва виявляється може бути і приємною, і корисною. А все тому, що це битва найкращих DJ, PJ, MC студентства та молоді. Хто ж цього року здобув кубки – далі.

«Нічна туса» розпочалася ще задовго до самого фіналу Студреспубліки. Адже більше, ніж за місяць всі, хто бажає, могли послухати модні сети та проголосувати за улюблений на сайті Студреспубліки. А от вже під час самого фіналу пройшла підсумкова частина битви DJ.

 

 

 

 

 

 

 

Під час живих виступів діджеїв, які проходили 25 серпня 2017р. на фіналі Студреспубліки (тема цього року: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України») республіканці відривалися на всі 100%, підтримували аплодисментами, драйвовими танцями та своєї шаленою енергетикою кращих із кращих. Ця неймовірна атмосфера, де в єдине ціле зливається музика, настрій, любов і відчуття стилю неповторна, і, звісно, не хочеться її псувати та визнавати когось переможцем, але правила непохитні. Цього року кубок отримав DJ GwynBlade (Вадим Кіблик) із Дніпропетровщини.

А щоб ще більше «запалювати» публіку та підтримувати style, в якому проходила «Нічна туса» найкрутіші MC і самі запальні танцюристи і танцюристки показували свою майстерність і боролися за кубок. Отже, кращим MC було визнано Сергія Красюченка з Миколаївської обл., а головною PJ стала учасниця з Дніпропетровщини — Олена Погорєла.

 

 

 

 

 

 

Вітаємо всіх переможців і бажаємо й на фіналі ювілейної XX Студреспубліки-2018 вкотре довести, що ви справжні профі!

Прослухати і завантажити собі всі круті треки можна тут 
Аналітика-2017