Site icon Студреспубліка

Пригоди дідів і новачків

З 30 червня по 2 липня 2017р. на Монастирському острові в рамках святкування Дня молоді по традиції відбудеться Дніпропетровський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Тема Студреспубліки-2017 відповідальна: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації Дніпропетровщини».

Цього року мульти-фестиваль уже в 18-й раз збирає молодіжних лідерів, найактивніших, спортивних і творчих учасників. У мульти-фестивалі візьмуть участь студенти з Дніпра, Кривого Рогу та Каменського (Дніпродзержинська). Чим вони будуть займатися, як добиватися, щоб їх визнали кращими, що з себе на цей раз буде представляти наметове містечко — в анонсі події.

Протягом 3-х днів 450 учасників із 15 команд будуть боротися за звання кращого вишу регіону, а також проведуть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату Дніпропетровщини.

Усі 3 дні учасники регіональної Студреспубліки будуть жити в наметовому містечку, створюючи молодіжну державу зі своєю політикою та економікою. Цього року, звісно, на вас чекає змістовна оргдіяльнісна гра.

Особливість мульти-фестивалю в тому, що він проходить у ритмі нон-стоп: спортивні змагання по волейболу змінюють гру в «Що? Где? Коли?», «Дебати» переходить у майстер-клас із рукопашного бою чи слеклайну. Кожен день починається з БУНТа, а вечір закінчується яскравою розважальною програмою на сцені, де проходять «Кубок КВН», «Перша Леді» та гала-концерт. Також традиційно проводяться змагання з пляжного волейболу та футболу, «Студентської Мафії», колісниці, оцінка табору, «Квест-фестиваль» та інші цікаві суб-фести. Для найбільш творчих відбудеться поет-вечір.

 

 

 

 

 

Від учасників такого глобального проекту потрібно багато сил і умінь працювати в команді, а також правильно розподілити час і ресурси. Багато вишів починають цілеспрямовану підготовку за 3-4 місяці – проводять власну піар-кампанію, йде відбір учасників, готують реквізит. Крім студентів, у боротьбу також традиційно включена й команда «Дідів», яка складається зі старожилів Студреспубліки. Деякі її учасники спеціально приїздять на мульти-фестиваль із інших міст і навіть країн.

Для того, щоб стати учасником Дніпропетровської Студреспубліки, потрібно пройти спеціальну онлайн-реєстрацію:

Крім того, перед мульти-фестивалем учасники проведуть суботник на Монастирському острові та «СтудПоляну» — тренінги для командної роботи. Гостем події може стати кожен бажаючий, організатори готують багато цікавих майстер-класів і зустрічей. Студреспубліка-2017 запрошує всіх жителів міста провести чудові вихідні разом!

Додаткову інформацію дізнавайтеся у регіональної координаторки Дніпропетровської Студреспубліки-2017 Уляни Шумей, 066 64 97 606.