Site icon Студреспубліка

Доведено: борня буває дружньою

Ранок починається не з кави, а з особливої сонячної атмосфери та дружнього змагання між регіонами за перемогу в суб-фестивалі «Денна туса», який проходив під час фіналу ХХІІІ Студреспубліки. І дійсно, коли тема Великої гри-2021 «Інакша Україна — для Нового світу», то як тут без креативної борні та бешкетування прямо на чорноморському пісочку під пекучими херсонськими промінцями?!

21–24 серпня 2021р. на самому березі Чорного моря, у Лазурному, відбувся фінал Студреспубліки-2021*, де з самого рання 2-ї доби мульти-фестивалю на пляжі можна було стати до строю «Битви міст». То щ ж, власне, творилося і хто переміг — у матеріалі нижче.

Єдина. Офіційна. Енергійна та смілива. Найкраща в Україні. Справжня «Битва міст».

 

 

 

 

 

 

 

 

Є багато республіканських традицій, серед них — що учасники й учасниці фіналу Студреспубліки прокидаються трошечки незавдого до чи безпосередньо під час яскравої і запальної «Денної туси».

В рамках неї і відбувається «Битва міст». Хочете подробиць? Нате їх вам! Змагаючись у естафеті, під час якої потрібно було, зокрема, стрибати у мішках, грати в боулінг пляшками, які потім наповнювати водою із прохолодного ранкового моря, до фіналу дійшли команди від делегацій із Буковини та Полтавщини. У супердвіжовому поєдинку під пекучим херсонським сонцем і було визначено найсильніших! Цього разу перемогу вибороли представники/ці Чернівецької області на чолі з капітаном Любомиром Данищуком.


«Денна туса» допомагає республіканцям дуже активно розпочати і провести день, набратися позитивної енергії, виховати вправність, винахідливість, командність і готовність до надзусиль. Бо в справі розбудови Інакшої України нам необхідно дуже багато сил, треба бути готовими до всього!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021