Site icon Студреспубліка

Республіканська «Денна туса» пройшла сонячно і модерново

На 2-й і 3-й дні фіналу XXI Студреспубліки на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління» молодь максимально взяла участь у грандіозному суб-фестивалі «Денна туса» — святі сонця й моря. Вся Україна відривалася на повну: керлінг людьми, водний волейбол, йога, танці, двіж, кураж і дружня атмосфера їм у цьому допомогли.

23-26 серпня 2019р. на самому березі Чорного моря, у Лазурному відбувся фінал Студреспубліки-2019, де з 2-ї доби мульти-фестивалю на пляжі можна було зануритись в особливу атмосферу відтягу та сонячного позитиву. Дівчата та хлопці не давали розслабитися, а діджеї навалювали драйву музлом. Читайте і роздивляйтеся фотки, як то все було!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

До нас приєднувались не тільки молодь, а й старші учасники/ці фіналу, які не могли стриматись від такого драйву. Активно себе показала Буковина, яка виграла водний волейбол і танець від МС. А хлопці з Рівненщини показали, як треба шалено грати в «Людський керлінг». У підсумку експертів/ок і журналістів/ок – перемогу у «Денній тусі» другий рік поспіль здобула Полтавщина.


 

 

 

 

 

 

 

Хочеться подякувати всім учасникам/цям за активність і гарний настрій. Дивлячись на це, ми побачили, що молодь вміє відпочивати і радіти життю. І ніякі перешкоди нам не страшні!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ми з вами не прощаємось, а кажемо до нової зустрічі на фіналі ХХII Студреспубліки!

Аналітика гри-2019