Site icon Студреспубліка

«Денна туса» — свято сонця й моря

Залишилися всього нічого до головної події літа — фіналу XXІ Студреспубліки. Режим non-stop – це елемент республіканської культури. Смислова атмосфера навколо, інтелектуальні події, творчі пориви й спортивні змагання — і, звісно, має бути гармонія, тому буде як ульотна «Нічна туса», так і свято сонця й моря — «Денна туса». Які ж приколи на тебе чекають?

«Денна туса» чи, як по-старому кажуть – «Битва міст», проходить у форматі денної пляжної «двіжухи», куди увірватися, починаючи з другого дня Гри, зможе кожен республіканець, котрий завітає на фінал Студреспубліки, який пройде 23-26 серпня 2019р. на узбережжі Чорного моря, в Лазурному. Тема: «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління». Про різні активності «Денної туси» і як потрапити на фінал Студреспубліки — далі.

Керлінг людьми, водний волейбол, пляжні перегони та змагання — ти будеш у захваті від усього побаченого й відчутого. Тож, проходь обов’язкову онлайн-реєстрацію і складай потихеньку у велику валізу купальні костюми, окуляри, водяні пістолети, крем від засмаги та свій добрий настрій, бо без всього цього на «Денній тусі» робити ні-чо-го! 

Обрати кращого на суб-фесті нам допоможуть десятки шалених і «божевільних» конкурсів, а також команда неймовірних суддів харизматчиних легенд Студреспубліки. Ну що, ти готовий до справжнього денного вриву? Тоді ми чекаємо на тебе!

У фінальний день відбудеться головне змагання «Денної туси». Тож, збирай тусовку й стартуй прямо на фінал XXІ Студреспубліки.

Відпочивати змістовно – це щось нове і цікаве для тебе? Приїжджай на фінал Студреспубліки-2019 — і молодь усієї країни покаже тобі, що це і як це, ну і, звісно, перевіриш все на собі.

За довідками — до куратора суб-фесту Романа Калашника, 066 942 88 94, Pan_Romik@ukr.net

Як проходила «Денна туса» на фіналі Студреспубліки-2018