Site icon Студреспубліка

Прогресивна «Денна туса» по-республіканськи

Літо позаду: проходять пари, а у тих, хто працює — свій «головняк». Ми ж пропонуємо згадати, як же запалювала на фіналі ХХ ювілейної Студреспубліки молодь із усієї України на «Денній тусі». Отже, про музику, сонце, пляж і крутий двіж молоді зі всієї України!

Поки найактивніша молодь 24–27 серпня 2018р. шукала механізми «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті» із 2-ї доби мульти-фестивалю на пляжі можна було зануритись в атмосферу справжньої Ібіци. Дівчата та хлопці не давали розслабитися, а діджеї давали драйв музикою.

25 серпня «Денна туса» розпочалась із самого ранку. DJ Grigorovich і Вадим Фоменко зробили гучне ранкове прокидання для всіх своїми треками. Під класну музики була проведена бадьора зарядка, адже в здоровому тілі — здоровий дух.

 

 

 

 

Рівненщина, Полтавщина, Харківщина й інші регіони залюбки поринули в атмосферну тусу, було багато пляжних активностей. Нон-стоп, практично аж до церемонії закриття «Двадцятки»!

Давно улюблений республіканцями «Людський керлінг» підігрів і так «гарячу» атмосферу, а от «Півниковий забіг», в якому потрібно було випити значну кількість лимонаду, навпаки, трошки охолодив шаленість учасників/ць. Полтавчани зробили маленький фуршет (із кавуна) для всіх бажаючих і з усіма студреспубліканцями пам’ятну фарбовану листівку. Бажаючі підходили, фарбувались і залишали свій кольоровий відбиток на листівці.

 

 

 

 

 

 

 

У результаті найактивнішими тусовщиками було й визнано полтавську делегацію. Але у всіх регіонів є можливість побити рекорд полтавчан на ХХI Студреспубліці. Тож, на старті до великої «Денної туси»!

P.S. А ще кожен/на з учасників/ць фіналу ХХ Студреспубліки мав можливість відвідати бомбовий аквапарк, покататися на різноманітних водних атракціонах, але це вже зовсім інша історія…

Аналітика гри-2018