Site icon Студреспубліка

Із Днем молоді! Днем Конституції України!

Павло Вікнянський: «Щиро вітаємо! Молодим усе до снаги! Молоді завжди робили революції і долали неподолане. Врятувати Україну і добитися тут якісного, гарного життя для всіх людей — це єдина достойна задача для нашого Покоління. Спільна справа Покоління Республіки. І ми, республіканці, готові до таких надзусиль, до такої відповідальності!»

Далі — привітання лідера республіканців України Павла Вікнянського із Днем молоді та Днем Конституції.

Подруги та друзі, щиро вітаємо з Днем молоді та Днем Конституції України!

Молодим усе до снаги! Молоді завжди робили революції і долали неподолане. Молодість не має жодних обмежень.

Молодість — це прогрес!

Молодість — це коли ми здатні перевертати гори, коли майбутнє — ось, протягни лиш руку до зірок.

Молодість — це не бути боягузом, дурнем, ледарем, пристосуванцем, циніком і жлобом.

Молодість — це, коли віримо людям і віримо в людство.

Молодість — це дихати повною груддю, це обіймати весь світ, це радіти від того, що ти — достойний громадянин своєї України, бо любиш інших й інакших.

Врятувати Україну і добитися тут якісного, гарного життя для всіх людей — це єдина достойна задача для нашого Покоління. Спільна справа Покоління Республіки.

Ми, республіканці, не лише віримо, але й кожен день робимо маленькі та великі вчинки, аби ця мрія максимально швидко стала реальністю. Попри все!

І ми, республіканці, готові до таких НАДЗУСИЛЬ, до такої відповідальності!

Міжнародна програма «Студентська республіка»«Зимова Студреспубліка»Громадянські лекторії«Кращий студент України»«Новий старт» — ці та багато інших потужних активностей, які вперто та якісно, з року в рік проводить Студреспубліка, дозволяють нам разом із вами — наші учасники/ці, активіст(к)и, просто молоді духом, небайдужі люди — працювати над великими ідеями, над справжньою модернізацією нашої країни і світу.

Саме ми роками працюємо над Стратегією-2050 для України — заради входження України до топ-20 найбільших розвинутих держав світу, саме ми ініціювали створення та прийняття всім народом на референдумі нової, Інноваційної Конституції, більше того — ми у команді кращих фахівців/чинь підготували її нову редакцію і навіть здійснили законні кроки для її ухвалення, але олігархічно-мафіозний режим піддав нас жорстким репресіям.

Вітаємо всіх республіканців/ок, усіх громадян/ок! Хочемо побажати нам миру, розуму, солідарності, позитивного настрою, віри в наші сили!

Також вітаємо вас із хвилею регіональних Студреспублік по всій Україні, долучайтеся! Тема-2020: «Надзусилля для прогресу та справедливості» — про те, як вирватися з болота деградації, в якому перебуває Україна, тому до солідарної праці, любі наші!

Слава Республіці! Прогрес переможе!

 

З повагою, від імені всієї команди республіканок і республіканців,

Павло ВІКНЯНСЬКИЙ