Site icon Студреспубліка

Із Днем молоді! Днем Конституції України!

Павло Вікнянський: «Молодість не має обмежень. Вона належить тим, хто вміє жити. Брати по-повній і віддавати все. Радіти всьому новому і ділитися щедро, долати і перемагати, вірити в себе і світ. Бути щасливими на рідній землі – в Україні. Україна у топ-20 найбільш розвинутих країн світу – це достойна задача для цілого Покоління. Наша спільна справа. Слава Республіці! Прогрес переможе!»

Далі — привітання лідера республіканців України Павла Вікнянського з Днем молоді та Днем Конституції.

Друзі та подруги, щиро вітаємо з Днем молоді та Днем Конституції України!

Молодість не має обмежень. Вона належить тим, хто вміє жити. Брати по-повній і віддавати все. Радіти всьому новому і ділитися щедро, долати і перемагати, вірити в себе і світ. Бути щасливими на рідній землі – в Україні.

Україна у топ-20 найбільш розвинутих країн світу – це достойна задача для цілого Покоління. Наша спільна справа. Ми, республіканці, не лише віримо, але й кожен день робимо маленькі та великі вчинки, аби ця мрія максимально швидко стала реальністю. Усупереч усьому!

Міжнародна програма «Студентська республіка»«Зимова Студреспубліка», Громадянські лекторії, «Кращий студент України», «Новий старт» — ці та багато інших потужних активностей, які вперто та якісно, з року в рік проводить Студреспубліка, дозволяють нам разом із вами — наші учасники/ці, активіст(к)и, просто молоді духом, небайдужі люди — працювати над великими ідеями, над справжньою модернізацією нашої країни і світу в інтересах звичайного громадянина.

Саме ми роками працюємо над Стратегією-2050 для України, саме ми перші відкрито говорили про необхідність створення та прийняття всім народом на референдумі нової, Інноваційної Конституції, більше того — ми у команді кращих фахівців/чинь підготували її нову редакцію і навіть здійснили законні кроки для її ухвалення, але олігархічно-мафіозний режим жорстко нас репресував.

Вітаємо всіх республіканців/ок, усіх громадян/ок! Хочемо побажати нам миру, розуму, раціональності, позитивного настрою, відповідальності, віри у наші спільні сили та впевнено йти до перемоги.

Також вітаємо вас із хвилею регіональних Студреспублік, які тривають по всій Україні, долучайтеся! «Суб’єкт модернізації – відповідальність покоління» — та ще тема…, але без нас і вирішення надскладних задач шансів нема, тому до солідарної праці, любі наші!

Слава Республіці! Прогрес переможе!

 

З повагою, від імені всієї команди республіканців і республіканок,
Павло ВІКНЯНСЬКИЙ