Site icon Студреспубліка

Із Днем молоді! Днем Конституції України!

14054377_1137499262962543_8976059976483670556_o (1)Павло Вікнянський: «Молодь — це ті, хто не бояться йти до кінця і боротися, ті, хто не зіпсовані баблом і мейнстримом, а справді щиро вірять у те, що Україна підніметься і обов’язково ввійде до топ-20 розвинених країн світу. Ми, республіканці, не лише віримо, але й кожен день робимо маленькі та великі вчинки, аби ця мрія максимально швидко стала реальністю. Усупереч усьому!».

Далі — привітання лідера республіканців України Павла Вікнянського з Днем молоді.

Друзі та подруги, щиро вітаємо з Днем молоді та Днем Конституції України!

Енергійні, амбітні, вперті, вимагають більшого, шукають правду. Це молодь! Ті, хто не бояться йти до кінця і боротися, ті, хто не зіпсовані баблом і мейнстримом, а справді щиро вірять у те, що Україна підніметься і обов’язково ввійде до топ-20 розвинених країн світу. Ми, республіканці, не лише віримо, але й кожен день робимо маленькі та великі вчинки, аби ця мрія максимально швидко стала реальністю. Усупереч усьому!

Міжнародна програма «Студентська республіка», «Зимова Студреспубліка», «Кращий студент України», «Новий старт», Громадянські лекторії — ці та багато інших потужних активностей, які щорічно проводить Студреспубліка, дозволяють нам разом із вами — наші учасники, активісти, просто молоді духом, небайдужі громадяни України — працювати над великими ідеями, над справжньою модернізацією нашої країни в інтересах звичайної людини.

Сьогодні ми вітаємо всіх республіканців, усіх громадян! Хочемо побажати нам миру, розуму, сил і позитивного настрою, незважаючи ні на що! Тоді прийде перемога!

Також вітаємо вас із хвилею регіональних Студреспублік, які розпочалися і тривають по всій Україні, не пропустіть! Кайфу при вирішенні нашого спільного рівняння для успіху України та світу: «освіта = нова індустріалізація = модернізація» 😊

Слава Республіці! Прогрес переможе!

 

З повагою, від імені всієї команди республіканців,

Лідер Студреспубліки
Павло ВІКНЯНСЬКИЙ