Site icon Студреспубліка

Чернігівщина в очікуванні головної події регіону

XXII Чернігівська Студреспубліка відбудеться 15-16 серпня 2020р. у славному місті легенд Чернігові, на базі Kosa Beach Club. Уся найактивніша, найпрогресивніша молодь регіону, яка прагне реальних змін, збереться разом і працюватиме над темою «Надзусилля для прогресу та справедливості Чернігівщини». Реєструйтеся!

Інтелектуальна робота + насичена дозвіллєва активність: тільки на Студреспубліці ці два, здавалося б, непоєднувані напрямки чудово доповнюють один одного. Як і вам стати частинкою великого проєкту на Чернігівщині* — читайте деталі в анонсі.

Хочете бути важливим чинником змін? Запрошуємо на Чернігівську Студреспубліку-2020! Проведемо цей час активно та насичено, зробимо корисне для рідного краю. Всі небайдужі — приєднуйтесь, XXII Чернігівська Студреспубліка того варта!

Протягом 2-х днів молодь буде грати в оргдіяльнісну гру, а також для підзарядки та натхнення на неї чекатиме динамічна мульти-фестивальна частина (відбудуться суб-фестивалі: «Студентська Мафія»«Фото-конкурс», «Квест-фестиваль», спортивні змагання, «Кубок КВН»). У кінці події учасники/ці обласної Студреспубліки оберуть нових Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату Чернігівщини, які мусимуть захищати інтереси студентів протягом року, а спочатку представлятимуть честь регіону на всеукраїнському фіналі, що відбудеться 22-25 серпня на морі, у Скадовську. Ну що, вперед?



 

 

 

 

Цьогорічна тема Чернігівської Студреспубліки: «Надзусилля для прогресу та справедливості Чернігівщини». Переконані, спільно ми зможемо подолати всі перешкоди, але необхідно докласти максимальних зусиль! Надзусиль!

Розумні, креативні, сміливі молоді студент(к)и активно проходять онлайн-реєстрацію на Чернігівську Студреспубліку — поспішайте і ви, залишилося зовсім мало часу:

На Чернігівській Студреспубліці ми зможемо створити візію майбутнього, використовуючи всі ресурси нового технологічно-інформаційного суспільства разом із інтелектуал(к)ами, депутат(к)ами, талановитими управлін(и)цями створимо найкращу стратегію розвитку Чернігова!

Детальна інформація — у голови оргкомітету Чернігівської Студреспубліки-2020 Анастасії Корицької, 063 575 87 70.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів