Site icon Студреспубліка

Очікуйте на наймасштабніший молодіжний мульти-фестиваль Чернігівщини

28-29 липня 2018р. на БВ «Фортуна» (Чернігів, Пролетарський гай) відбудеться наймасштабніша молодіжна подія цього літа у регіоні: Чернігівський обласний етап ХХ ювілейної Студреспубліки, яка кожного року об’єднує свідому, активну та рішучу молодь. Тема цьогорічної Гри: «Як досягти прогресу та миру на Чернігівщині». Реєструйтеся і ви!

Протягом 2-х днів молодь Чернігівщини буде активно обговорювати та представляти своє бачення розвитку регіону, і, звісно ж, обере нового Студентського/у мера/ку та Студентський магістрат Чернігівщини, які представлятимуть наш регіон на ювілейному фіналі Студреспубліки-2018 і будуть реанімувати молодіжну політику в області. Деталі – в анонсі.

Кожен учасник/ця мульти-фестивалю зможе взяти участь у оргдіяльнісній грі, попрацювати з однодумцями та, навпаки, з людьми із критичними, кардинально відмінними поглядами над головним питанням, над яким, на жаль, не задумуються високопосадов(и)ці – як досягнути прогресу й миру, що зробити, аби Чернігівщина була модернізованим і розвиненим регіоном, як зробити так, аби громадян(к)и жили достойно.

Звісно, ви матимете нагоду позмагатися в різноманітних суб-фестивалях: «Квест–фесті», «Студентській Мафії», Фото-конкурсі «Спалах емоцій», «Кубку КВН», Інтелектуальних іграх («Що?Де?Коли?»), спортивних турнірах, майстер-класах, тренінгах та інших цікавих, змістовних подіях.

Для участі необхідно обов’язково пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

Не забудьте поділитися інформацією з френд(к)ами, аби абсолютно всі чернігівчан(к)и, не залежно від віку, статі, ґендеру чи роду діяльності могли долучитися до найважливішої змістовної події регіону.

Детальна інформація — у регіональної координаторки Чернігівської Студреспубліки Надії Холявко, 093 582 51 65.