Site icon Студреспубліка

Черкаська Студреспубліка повертається

Вперше за 3 роки Черкаси побачать масштабну подію для молоді. Вже 14 липня 2018р. об 11.00 в актовій залі Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» пройде Черкаський регіональний етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018» на тему: «Як досягти прогресу та миру на Черкащині». Реєстрація на сайті Студреспубліки для участі — обов’язкова.

Ви отримаєте незабутню можливість знайомства із зірковими лідер(к)ами та активіст(к)ами Черкащини, новий досвід, спілкування та купу незабутніх емоцій. Адже сами ви — молодь, саме ми — організатор(к)и, збудуємо, допоможемо та подолаємо. Такий девіз нас — черкащан!

Шляхом спілкування та обміну досвідом мульти-фестиваль ось уже 20 років успішно дає можливість молоді та прогресивним експерт(к)ам разом формувати змістовні позиції щодо актуальних проблем в світі, країні та власному регіоні, розкривати людські, творчі та освітні здібності. Студреспубліка, ядром якої є оргдіяльнісна гра — це відкритий майданчик для діалогу, глибокої дискусії та надзвичайно цікавих активностей. Це українське ноу-хау – простір волі та рівності, сонячного настрою та дороговказ у майбутнє.

На Черкаській Студреспубліці будуть присутні такі експерт(к)и, як: Тетяна Черевань – черкаська художниця, Яна Айсінова – професійна тренерка, Сергій Воронов – депутат облради й ін. Тож, не зволікай, а хутчіш приєднуйся до найпродуктивнішого та найцікавішого проекту міста та регіону — Черкаської Студреспубліки-2018.

Проходь онлайн-реєстрацію, щоб стати учасником/цею події за посиланням:

У нас ти ще зможеш взяти участь у суб-фестивалях: пограти в «Студентську Мафію», як справжній/я депутат/ка подебатувати з іншими учасниками/цями, поїсти смачненьке… та не тільки.

Студреспубліка надає однакові можливості всім – бери і використовуй їх! Ми випускаємо змотивовану та цілеспрямовану, круту молодь. Ми віримо в модернізовану Україну, ми живемо та працюємо заради цього.

Детальна інформація — у регіональної координаторки Черкаської Студреспубліки-2018: Марини Жукової, 096 667 71 68.